travelbreak
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Γεια σας κι από εμένα.
Έχω εναλλακτική πρόταση. Δεν εννοώ εναλλακτικό μαγαζί.
Ταβέρνα Ηλίας στο Χαλάνδρι.
Μας εγγυάται δική μας αίθουσα αν είναι Παρασκευή, που απ' ό,τι είδα χωράνε τουλάχιστον πενήντα άτομα άνετα.
Αν είναι Σάββατο πιστεύω ότι πάλι θα είμαστε άνετοι χωρίς στριμωξίδι.
Τιμή για φαγητό υποχρεωτικά, 15 με 16 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει προσωπικό πιάτο με μπριζόλα χοιρινή ή μπιφτέκι ή (νομίζω) παϊδάκια και στη μέση σαλάτες και μεζεδάκια. Περιλαμβάνεται και κρασί και αναψυκτικό. Όχι μπύρα (φίλε STKF, εκτός αν πιείς μόνο εσύ). Για γλυκό δε ρώτησα, αλλά θα έχουμε την Πίτα.
Βρίσκεται: Σάμου 16, Πολύδροσο Χαλάνδρι. Τηλ. 2106848610. Νομίζω το πάρκιν είναι εύκολο εκεί γύρω.
Κατά τα άλλα εγώ είμαι μέσα και στις άλλες προτάσεις.
Έχω εναλλακτική πρόταση. Δεν εννοώ εναλλακτικό μαγαζί.
Ταβέρνα Ηλίας στο Χαλάνδρι.
Μας εγγυάται δική μας αίθουσα αν είναι Παρασκευή, που απ' ό,τι είδα χωράνε τουλάχιστον πενήντα άτομα άνετα.
Αν είναι Σάββατο πιστεύω ότι πάλι θα είμαστε άνετοι χωρίς στριμωξίδι.
Τιμή για φαγητό υποχρεωτικά, 15 με 16 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει προσωπικό πιάτο με μπριζόλα χοιρινή ή μπιφτέκι ή (νομίζω) παϊδάκια και στη μέση σαλάτες και μεζεδάκια. Περιλαμβάνεται και κρασί και αναψυκτικό. Όχι μπύρα (φίλε STKF, εκτός αν πιείς μόνο εσύ). Για γλυκό δε ρώτησα, αλλά θα έχουμε την Πίτα.
Βρίσκεται: Σάμου 16, Πολύδροσο Χαλάνδρι. Τηλ. 2106848610. Νομίζω το πάρκιν είναι εύκολο εκεί γύρω.
Κατά τα άλλα εγώ είμαι μέσα και στις άλλες προτάσεις.