• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη 2025

Πότε θέλετε να κοπεί η πίτα στη Θεσσαλονική;

• Total voters
    40
  • This poll will close: .

Triplover

Member
καλό είναι να βρίσκεται σε περιοχή που να βολεύει την πλειοψηφία. Δηλαδή είτε κέντρο είτε σε κάποιο σημείο που να εξυπηρετεί το μετρό.
Το Πανόραμα είναι απομακρυσμένο για πολύ κόσμο.
Επίσης για Σάββατο βράδι το Les Zazous αστειεύεσαι μάλλον.
Όταν κλείσει η ημερομηνία θα μιλήσουμε για το χώρο έχουμε κάποιες ιδέες για χώρους που βολεύει.
Κλείνουμε Kitchen Bar, που τα Σάββατα είναι νέκρα.

Μέσα και εγώ για ό,τι αποφασίσουμε. Η περσινή μπιραρία ήταν πολύ ωραία.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για την ώρα βλέπω ότι επικρατεί η Κυριακή 19/1. Όταν έχουμε τελική ημερομηνία θα ξανακάνω μια ερώτηση για το utopia, ειδάλλως ξεκινάμε ψάξιμο. Δράττομαι παράλληλα της ευκαιρίας να πω ότι προσφέρω από μεριάς μου, δυο γεύματα από το wok spot στο one Salonica .
Διότι κοπή πίτας στη Θεσαλλλονικη χωρίς δώρα δεν υφίσταται.
https://maps.app.goo.gl/ZBpp1HeuGYQeHGcF8?g_st=com.google.maps.preview.copy

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Για την ώρα βλέπω ότι επικρατεί η Κυριακή 19/1. Όταν έχουμε τελική ημερομηνία θα ξανακάνω μια ερώτηση για το utopia, ειδάλλως ξεκινάμε ψάξιμο. Δράττομαι παράλληλα της ευκαιρίας να πω ότι προσφέρω από μεριάς μου, δυο γεύματα από το wok spot στο one Salonica .
Διότι κοπή πίτας στη Θεσαλλλονικη χωρίς δώρα δεν υφίσταται.
https://maps.app.goo.gl/ZBpp1HeuGYQeHGcF8?g_st=com.google.maps.preview.copy
Εγώ θα βάλω την πίτα @fenia42,εσυ ξέρεις και τον ζαχαροπλάστη :)

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Καλησπέρα σε όλους/-ες.
Μιας και αναφέρεστε στο τι μπορεί να φέρει ο καθένας, να δούμε και για επιπλέον κεράσματα / ποτά;
Εξαρτάται κι απ' το μαγαζί, πόσο αφήνει να μπάσεις πράμα απέξω.
Ή επειδή θα ΄ναι πάρτυ μπορούμε και φανερά να φέρνουμε απέξω;
Αν είναι cafe/bar εννοάω..

Το utopia ποιο είναι;
Ένα στην Ανάληψη, που βγάζει παρακάτω;
Ουτοπία | greek restaurant in thessaloniki | Ορέστου 37, Thessaloniki, Greece

Last edited:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Α, το βρήκα.. Γλάδστωνος και Μαβίλη, δυτικά από την Αντιγονιδών. Δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση..

thalia tsif

Member
Α, το βρήκα.. Γλάδστωνος και Μαβίλη, δυτικά από την Αντιγονιδών. Δεν μου έκανε και μεγάλη εντύπωση..
Βολεύει γιατί είμαστε πολλοί κ όρθιοι μπορούμε να κάνουμε πηγαδάκια και να μιλάμε όλοι με ολους

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Το Utopia ήταν πολύ καλή επιλογή και τις 2 χρονιές και μια από τι καλύτερες όλων των 13 χρόνων όσο έρχομαι στις Πίτες μας και τις υπόλοιπες συναντήσεις μας.

Εγώ αυτό που θα προτιμούσα προσωπικά (σε διάφορα με τις 2 τελευταίες χρονιές) είναι να βρουμε έναν χώρο που έχει και κάποιο μεζέ έστω αν οι περισσότεροι δεν είναι για φαγητό, καθώς είναι πιο ενδιαφέρον το πράγμα όταν υπάρχει το τραπέζι στη μέση 😂. Αλλά αν η πλειοψηφία θέλει διαφορετικά οκ.

Όσον αφορά να φέρνουμε ποτά/φαγητα, με όλο σεβασμό, κανένα μαγαζί εστίασης δεν θα το επιτρέψει για πολλούς λόγους - κυρίως οικονομικούς, αλλά και φορολογικά και υγειονομικά δεν επιτρέπεται.

thalia tsif

Member
@Ivana αν υπάρχει φαγητο που κι εμένα μου αρέσει πολύ δυστυχώς θα είμαστε αναγκασμένοι να καθίσουμε σε τραπέζια κ δεν θα μπορούμε να κάνουμε πηγαδάκια .να θυμίσω την μπυραρία στην καλαμαρια που όλοι καθίσαμε σε τραπέζια..το utopia αν μας δεχτεί ήταν πολύ πετυχημένο

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Θα το δούμε, αλλά είπαν ήδη ότι δεν έχουν ελεύθερο.

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66
Εντάξει, καρντασίνες μου, κατάλαβα! 🙃
Δεν το ξέρω, έχω χρόνια να πάω σε μαγαζιά πάνω από την Εγνατία στο κέντρο. Αλλά αν αρέσει στους περισσότερους και βολεύει ο χώρος, πάμε 'κει τότε.
Δεν είναι ο χώρος ο σκοπός, άλλωστε. Αλλά και σαν "πολυταξιδεμένοι" που είμαστε :cool:, έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε κάτι που μπορεί να μην μας πολυταιριάζει (αν δηλαδή) και να είμαστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες..🧐

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το utopia είναι κατειλλημένο για όλο το Γενάρη. Από του χρόνου να το θέσουμε νωρίτερα ! Έχω όμως μια αντιπροταση, το Colombia στη Ροτόντα που το έχει φίλος ταξιδιαρης και θα μας περιποιηθεί καλά ! Βέβαια δεν έχει σνακ, αλλά το μαγαζί ενδείκνυται για παρεΐστικο στυλ. Η ημερομηνία που επικρατεί είναι 19/1 Κυριακή και αν το κάνουμε στις πέντε θα είμαστε πολύ καλά θεωρώ. 700 μέτρα βόρειο ανατολικά από το σταθμό μετρό Αγίας Σοφίας :)

https://maps.app.goo.gl/ZBuhQbVirQg3qEjFA?g_st=com.google.maps.preview.copy

Αν είμαστε σύμφωνοι πείτε μου να το κλείσω, τη μπουγάτσα με φλουρί την κανόνισε όπως πάντα ο αγαπημένος γιατρός του φόρουμ. Περιμένουμε να δούμε και ποσα φλουριά θα έχουμε και φέτος !

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.718
Μέλη
39.453
Νεότερο μέλος
Ntepi@1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom