• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή πίτας στη Θεσσαλονίκη 2025 (19/1 cafe Colombia)

Πότε θέλετε να κοπεί η πίτα στη Θεσσαλονική;

• Total voters
    43
  • Poll closed .

EviTan

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
ΝΑΙ και για επικρατεστερη ημερομηνία και για το αγαπημένο Cafe Colombia!!!

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Το μαγαζί πολύ συμπαθητικό και μου φαίνεται καλύτερα κι από το Utopia γιατί η τοποθεσία είναι πιο στη μέση και επομένως πιο βολική. Από μένα είναι ναι!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Το utopia είναι κατειλλημένο για όλο το Γενάρη. Από του χρόνου να το θέσουμε νωρίτερα ! Έχω όμως μια αντιπροταση, το Colombia στη Ροτόντα που το έχει φίλος ταξιδιαρης και θα μας περιποιηθεί καλά ! Βέβαια δεν έχει σνακ, αλλά το μαγαζί ενδείκνυται για παρεΐστικο στυλ. Η ημερομηνία που επικρατεί είναι 19/1 Κυριακή και αν το κάνουμε στις πέντε θα είμαστε πολύ καλά θεωρώ. 700 μέτρα βόρειο ανατολικά από το σταθμό μετρό Αγίας Σοφίας :)

https://maps.app.goo.gl/ZBuhQbVirQg3qEjFA?g_st=com.google.maps.preview.copy

Αν είμαστε σύμφωνοι πείτε μου να το κλείσω, τη μπουγάτσα με φλουρί την κανόνισε όπως πάντα ο αγαπημένος γιατρός του φόρουμ. Περιμένουμε να δούμε και ποσα φλουριά θα έχουμε και φέτος !
Φένια, μας το δίνει και Σάββατο απόγευμα ή μόνο Κυριακή;
Αλλιώς, κλείστο για την Κυριακή 19/1 κατά τις 5-6 μ.μ. για να μπορέσουν να έρθουν από κοντινά μέρη π.χ. Κατερίνη κάποια μέλη και να φύγουν σχετικά νωρίς.
Εξάλλου την επόμενη μέρα είναι εργάσιμη και κάποιοι δεν θα μπορούν να μείνουν πολύ αργά.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ελένη μου, έχει γίνει η ψηφοφορία, έχει λήξει, έχει βγει η Κυριακή 19 Γενάρη , έχω βρει το μέρος, πήρα το οκ και από το μαγαζάτορα και από κάποιους άλλους εδώ μέσα, δεν έχει φέρει κανεις αντίρρηση . Οπότε τα λέμε την Κυριακή στις πέντε η ώρα, 19 Γενάρη στο καφέ Colombia, περιοχή Ροτόντα. Στο μεταξύ θα ενημερωθώ για σνακ και θα ενημερώσω .

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.721
Μέλη
39.463
Νεότερο μέλος
belouba

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom