bandit650
Member
οχι απλα ροκ αλλα απο βινύλιοΕσένα μόλις σε έβαλα στη καρδιά μου
οχι απλα ροκ αλλα απο βινύλιοΕσένα μόλις σε έβαλα στη καρδιά μου
το Leroi αρέσει και σ εμένα, είναι καλή επιλογήοχι απλα ροκ αλλα απο βινύλιο
Μιλάμε εκείνες τις μέρεςΤι παιζει απο θεμα παρκινγκ εκει που βρισκεται το μαγαζι γιατι δεν με βολευει το μετρό?
@underwater και @piccolo_mondo καμια πυλωτη εχετε να παρκαρουμε?
Μια ακόμη επιλογή είναι το hard rock cafe στο κέντρο. Έστειλα μέιλ και η απάντηση είναι αυτή
Καλησπέρα και πάλι,
Το κόστος ενοικίασης της αίθουσας για 50 άτομα από 20.00-24.00 είναι 450€ (ΦΠΑ 24% δεν συμπεριλαμβάνετε).
Το ποσό είναι για την αίθουσα. Ότι πάρει ο καθένας είναι έξτρα
Πριν 6 χρονια, νοικιασα την πριβε αιθουσα με τη τζαμαρια μπροστα για παιδικο παρτι χωρις καθολου προκαταβολη και πληρωσα ο,τι φαγανε τα σκασμενα και οι μανες που μαλιστα δεν ηταν και μεγαλο ποσο. Τελος εποχης.Μια ακόμη επιλογή είναι το hard rock cafe στο κέντρο. Έστειλα μέιλ και η απάντηση είναι αυτή
Καλησπέρα και πάλι,
Το κόστος ενοικίασης της αίθουσας για 50 άτομα από 20.00-24.00 είναι 450€ (ΦΠΑ 24% δεν συμπεριλαμβάνετε).
Σε αυτή την επιλογή χρειαζόμαστε 450€ +108€ ΦΠΑ +120€ για πίτες +20€ για νερά=700€ /50=14€ το άτομο +1€ για το δώρο =15€ το άτομο..Μια ακόμη επιλογή είναι το hard rock cafe στο κέντρο. Έστειλα μέιλ και η απάντηση είναι αυτή
Καλησπέρα και πάλι,
Να βάλειςΈκλεισε λοιπόν; Να βάλω ερωτηματολόγιο συμμετοχών;
Μπράβο και ευχαριστούμε που ενδιαφέρθηκες.Να βάλεις
Αυτό δεν είναι βολικό. Αν κάποιος φέρει και άλλο άτομο πως θα ξέρουμε τα συνολικά άτομα ώστε να παραγγείλουμε την ανάλογη πίτα;Μπράβο και ευχαριστούμε που ενδιαφέρθηκες.
Βάζω στην πρώτη σελίδα.