Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    59

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πραγματικά χθες ήταν μια πολυ όμορφη βραδιά, γεμάτη ωραίο κόσμο και θετική ενέργεια!
Χάρηκα πάρα πολύ που συνάντησα για μια ακόμα φορά αγαπημένα μέλη, με μερικά εκ των οποίων έχουμε δημιουργήσει τόσα χρόνια ειλικρινείς σχέσεις σεβασμού και αγάπης, αλλά και που γνώρισα ανθρώπους που ως τώρα ήξερα μόνο διαδικτυακά!
Χάρηκα τις όμορφες ταξιδιωτικές (και όχι μόνο) συζητήσεις, τα όμορφα λόγια που άκουσα, τα υπέροχα χαμόγελα που είδα!
Δυστυχώς δεν κατάφερα να φτάσω όσο νωρίς ήθελα, έτσι έχασα την ευκαιρία να δω κάποιους από εσάς.
Ευχαριστούμε πολύ τον @bandit650 που για μια ακόμα φορά έβαλε όλο του το μεράκι στο event, από την εύρεση του υπέροχου χώρου μέχρι την παραγγελία της βασιλόπιτας, που ήταν όπως πάντα έπος!
Καλά να είμαστε παιδιά, να ταξιδευουμε και να ανταμώνουμε!

thanassis33

Member
Περάσαμε πολύ καλά. Σίγουρα η επιλογή του μαγαζιού ήταν καλύτερη απο πέρυσι.
Το μαγαζί ήταν πολύ καλό. Η επικοινωνία με τους φίλους από το Travelstories ανεκτίμητη. Γνώρισα καινούργιους συν-ταξιδιώτες και ανταλλάξαμε εμπειρίες. Συγχαρητήρια στον @bandit650 για την πίτα και την οργάνωση.

Τώρα κάποιες γενικές σκέψεις: Ίσως αν βρισκόταν καποιος χώρος-μαγαζί που να είμασταν μόνο εμείς (αυτό γίνεται αν επιλεγεί κάποια μεσημεριανή - απογευματινή κυριακάτικη ώρα, όπως στην Θεσσαλονίκη). Επίσης να υπήρχε μικρόφωνο ώστε να μπορούμε να συντονιζόμαστε καλύτερα και να μοιραζόμαστε όλοι τις εμπειρίες μας.

Και του Χρόνου!!!

thalia tsif

Member
Με την σειρά μου κι εγώ να πω ότι πέρασα πάρα πολύ ωραια εχθές. Γνώρισα ολους εσάς που μιλάμε εδώ και χρόνια διαδικτυακά και ανταλλάξαμε ευχές και ταξιδιωτικές πληροφορίες. Ιδιαίτερα ήθελα πολύ να δω από κοντά την @paefstra που έχουμε κάνει τόσες κουβέντες σε τόσα νήματα του φόρουμ, τον @bandit650 , τον @thanos75..Με όλους σας αλληλεπιδρουσα εδώ και χρόνια και ήταν χαρά και τιμή μου που σας γνώρισα. Κάποιους από εσάς ήξερα από παλιά @underwater ,@Sassenach77 και @whoknows, και χάρηκα πολύ που τα είπαμε ξανά.. μπράβο στους Αθηναίους τραβελοφιλους που διοργάνωσαν με τεράστια επιτυχία αυτό το event..η βασιλόπιτα ήταν υπέροχη και το μαγαζί από τα καλύτερα που έχω δει στην Αθήνα..πάντα τέτοια ..Καλή χρονιά κ πάλι να έχουμε και όμορφα ταξίδια και το 2025.

Attachments

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Και του χρόνου!!
Πολύ ωραία βραδιά, πολύ καλά όλα, κόσμος, συμμετοχή, χώρος, πίτα, οργάνωση - @bandit650 ευχαριστούμε και πάλι!
Ειδικά για όσους είχαν καιρό να έρθουν, ήταν μεγάλη η χαρά να συναντάς παλιούς φίλους και να γνωρίζεις νέους.
Καλό ταξιδιωτικό έτος σε όλους!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Καλημέρα και καλό μήνα ! Καμάκι κάνεις ? :innocent:

varioAthens

Member
Η χθεσινη βραδια μου θυμισε παλιες καλες εποχες του travelstories: μεγαλη προσελευση κοσμου και πολλη ευχαριστη διαθεση απο ολους…ειδα μελη που ειχα να δω χρονια και ενιωσα σα να καναμε reunion και γνωρισα καινουρια ατομα που ηθελα πολυ να γνωρισω απο κοντα…Το μαγαζι ηταν ιδανικο (μπραβο @bandit650 ), η πιτα επισης. Φευγοντας λιγο βιαστικα και χωρις τα γυαλια μου :haha: νομιζω δεν χαιρετησα επισταμενως ολους οσους ηθελα, επομενως σας στελνω τωρα την αγαπη μου και τα φιλια μου 😘. Περασα υπεροχα!

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Δεν έχω λόγια!!!
Όλα ήταν όμορφα: χαρούμενα πρόσωπα, ενδιαφέρουσες κουβέντες, νέες γνωριμίες δια ζώσης και φυσικά η Πίτα.
Ευχαριστώ κι εγώ τους Θεσσαλονικείς που μας τίμησαν και με την παρουσία τους και με τις συνομιλίες μας.
Μου έλειψαν ορισμένοι παλιοί ταξιδιώτες, αλλά πιστεύω ότι στην επόμενη συνάντηση θα έρθουν.
Υπενθυμίζω την επόμενη κοπή πίτας στις 7 Φεβρουαρίου 2026. Βέβαια πρέπει να τα πούμε και νωρίτερα.

varioAthens

Member
Δεν έχω λόγια!!!
Όλα ήταν όμορφα: χαρούμενα πρόσωπα, ενδιαφέρουσες κουβέντες, νέες γνωριμίες δια ζώσης και φυσικά η Πίτα.
Ευχαριστώ κι εγώ τους Θεσσαλονικείς που μας τίμησαν και με την παρουσία τους και με τις συνομιλίες μας.
Μου έλειψαν ορισμένοι παλιοί ταξιδιώτες, αλλά πιστεύω ότι στην επόμενη συνάντηση θα έρθουν.
Υπενθυμίζω την επόμενη κοπή πίτας στις 7 Φεβρουαρίου 2026. Βέβαια πρέπει να τα πούμε και νωρίτερα.
Που ησουν εσυ; 😳
Εγω λεω να (ξανα)καθιερωσουμε και μια 2η ετησια συναντηση για τα γενεθλια του φορουμ

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Είχα χρόνια να παραβρεθώ σε τραβελστορική συνάντηση και πολύ το χάρηκα που τα κατάφερα αυτή τη φορά!:)

Μιλήσαμε με τους παλιούς γνωστούς και θυμηθήκαμε τα παλιά και τις πλάκες προ δεκαετίας στο φόρουμ :p, γνωρίσαμε και νεότερα μέλη. Μας λείψανε κάποια παλιά μέλη.

Ο χώρος ήταν εξαιρετικός, με ωραίο (νοσταλγικό για μας τους μεγαλύτερους) vibe, άνετος για στριφογυρίσματα ανάμεσα στις παρέες και σούπερ – μη εκκωφαντική- μουσική!
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές!

Να ΄μαστε καλά, να ξαναβρεθούμε!!
Υγεία και πολλά ταξίδια σε όλους μας! ... :airplane: :sharkisland:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.828
Μέλη
39.579
Νεότερο μέλος