underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Μαστόρισσα!Ποσο αριστοτεχνικα το πασαρες
Μαστόρισσα!Ποσο αριστοτεχνικα το πασαρες
Συμφωνώ, έχω κι εγώ ψηφίσει τα 2 τελευταία σκ του Ιανουαρίου. Αν χρειαστεί, επίσης αλλάζω.Δεν έχει νόημα, γιατί θεωρητικά ο κόσμος έχει ψηφίσει τις ημερομηνίες που μπορεί. Άσε που δεν ξέρω πώς μπορώ να σβήσω επιλογές. Προτείνω, αφού απορρίφθηκε το ερχόμενο ΣΚ, να αφήσουμε μέχρι την Παρασκευή τα ξημερώματα την ψηφοφορία και να ρίξουμε προτάσεις για τόπο συνάντησης.
Αν υπάρξει ισοψηφία και την Παρασκευή, θα αλλάξω εγώ τη ψήφο μου, μιας και έχω ψηφίσει και τα 2 ΣΚ.
Τοτε το πιο λογικο θα ηταν να αφαιρεσουμε ολες τις διπλες ψηφους κ να καθοριστει το αποτελεσμα απο αυτους που μπορουν μονο το ενα ΣΚ. Η απλως 'με το χερι' να βγαλουμε τους διπλους κ να βγει το αποτελεσμα απο αυτους που μπορουν ενα ΣΚ πλειοψηφικα.Εγω εχω ψηφισει ολα τα Σ/Κ (ειμαι βολικος ανθρωπος!), οποτε αν χρειαστει αλλαζω κ εγω κατι για να βολεψει στο μαγειρεμα του αποτελεσματος
Εγω παντως ψιλομπερδευτηκαΤοτε το πιο λογικο θα ηταν να αφαιρεσουμε ολες τις διπλες ψηφους κ να καθοριστει το αποτελεσμα απο αυτους που μπορουν μονο το ενα ΣΚ. Η απλως 'με το χερι' να βγαλουμε τους διπλους κ να βγει το αποτελεσμα απο αυτους που μπορουν ενα ΣΚ πλειοψηφικα.
Edit: μαλλον βλακεια ειπα, αριστα στα μαθηματικα
Ειπα μια βλακεια αλλα ηταν τοσο μεγαλη που ηταν κριμα να τη διαγραψωΕγω παντως ψιλομπερδευτηκα
Υπάρχουν και οι καθημερινές, όχι μόνο τα ΣΚ. Δεν δικαιούσαι καθόλου άδεια;Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αλλάξω (για άλλο λόγο) ημερομηνία στο ταξίδι που έχω για τις 27-30/1 και τελικά να μπορέσω εκείνο το Σαββατοκύριακο. Το βασικό μου πρόβλημα γι' αυτό είναι ότι δεν έχω κάποιο ελεύθερο Σ/Κ για να το μεταφέρω
Το αναφέρω, σε περίπτωση που έχει κάποια επίρροια στην επιλογή ημερομηνίας...
Αυτή τη στιγμή μου λείπει μια μέρα άδειας από το 2023 για να κάνω όλα αυτά που θέλω....Υπάρχουν και οι καθημερινές, όχι μόνο τα ΣΚ. Δεν δικαιούσαι καθόλου άδεια;
Κλασικό πρόβλημα. Απορώ πώς σε άλλο κόσμο που ξέρω τους περισσεύουν μέρες...Αυτή τη στιγμή μου λείπει μια μέρα άδειας από το 2023 για να κάνω όλα αυτά που θέλω....
Πάρε άνευ αποδοχών.Αυτή τη στιγμή μου λείπει μια μέρα άδειας από το 2023 για να κάνω όλα αυτά που θέλω....