Κολομβια Σεπτεμβριος 2015

aris77

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα στο Community!!

Είμαι ο Άρης, και εγώ λάτρης του ταξιδιού. Λάτρης κυρίως της Λατινικής Αμερικής (Βραζιλια, Αργεντινη, Βολιβια, Περοθ, Ουρουγουαη) αλλα εχω ταξιδέψει αρκετά και Ευρώπη και 4-5 χώρες Νοτιοανατολικη Ασια. Επισης λατρέυω Βόρεια Αμερική για την ποικιλία των τοπιών της.

Εχουμε κανονίσει με ενα φιλαράκι ταξίδι για 11 Σεπτεμβρίου Κολομβια 16 μερες. Δυστυχώς ακομα δεν έχουμε προγραμματίσει τιποτα παρά μονο 3 νύχτες διανυκτέρευση bogota και πτήση απο εκει για Σαντα Μάρτα για να κανουμε το trekking 4 μερες στη χαμένη πόλη. Απο εκει και πέρα το ταξίδι ειναι ανοιχτό.

Σκεφτόμουν Cartagena, Medellin , 2-3 μέρες Bogota.

Έχετε να προτείνετε κατι άλλο τοποθεσίες και μέρες;;

Θα το εκτιμούσα πολυ!

Επίσης τι εμβόλια θα χρειαστούμε και αν πρέπει να πάρουμε χάπια για μαλαρια..

άρης
 
Μηνύματα
2.003
Likes
6.348
Καλημέρα φίλε Άρη!
Βλέπω έχεις ταξιδέψει αρκετά, και σε προορισμούς όχι "καθημερινούς" ;) Όταν με το καλό βρεις χρόνο, δώσε μας τα φώτα σου από κανένα ταξίδι, πάντα θέλουμε κι άλλες ιστορίες, εντυπώσεις κτλ!
Όσο για την Κολομβία, δεν ξέρω ειλικρινά τίποτα που θα σε βοηθούσε, μπορώ να σου παραθέσω μόνο αυτά τα δύο links σχετικά με εμβόλια και προφυλάξεις εκεί..Νομίζω θα βοηθήσουν..Α, πιστεύω θα ήταν χρήσιμα και δύο κουτιά χαπάκια για στομάχι - κοιλιά, λόγω διαφορετικών διατροφικών συνηθειών. Στην Κούβα εμένα μια χαρά μου ήρθαν:haha:

http://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/traveler/none/colombia?s_cid=ncezid-dgmq-travel-single-001

http://www.keelpno.gr/Portals/0/Αρχεία/Ταξιδιωτική Ιατρική/Εμβόλια/Print_Εμβόλια ταξιδιωτών.pdf


Καλά να περάσετε φίλε! (Και αν θες ρίξε μια ματιά, αν σε ενδιαφέρει και το κανονίσουμε, γιατί όχι Εξαρτάται και από τα γούστα σου βέβαια:) http://www.travelstories.gr/community/threads/Κανείς-πρόθυμος-για-Καμτσιάτκα.52422/#post-596471 )
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.537
Μηνύματα
900.154
Μέλη
39.272
Νεότερο μέλος
faihpap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom