• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κολομβία Κολομβία Αμαζόνιος

Taksidiwtis

Member
Η αρχική σκέψη ηταν να παω πρωτα Περού κ να περάσω Κολομβια μεσω Αμαζονίου.. αλλα τελικα το μπάτζετ δεν βγαίνει! 🥺
Σιγουρα χρειαζεσε ενα αεροπορικο για Ικιτος απο Λιμα 80-100€ κατσε 2 μερες ικιτος και παρε μια lancha για Santa rosa -tambatinga-leticia στα 3 συνορα και απο Λετισια ενα αεροπορικο για Μπογκοτα.
Σε ολα αυτα βρες ενα ημερησιο φτηνο τουρ εκτος και αν θες να μεινεις σε lodge στην ζουγκλα που κοστιζει.Μονο που θα ταξιδεψεις στον Αμαζονιο ειναι τρομερη εμπειρια ,Εγω σε 2 ταξιδια που βρεθηκα εκει δεν πηρα τουρ απο Εκουαδορ στο Ικιτος και απο ικιτος Μαναους.Το 2023 απο El coca στο Εκουαδορ κατεβηκα Ικιτος περασα περιπο υ μια εβδομαδα και μου στοιχισε μαξ 150€ μετακινηση υπνος φαγητο.

VARONI1000

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
MEXICO
Σιγουρα χρειαζεσε ενα αεροπορικο για Ικιτος απο Λιμα 80-100€ κατσε 2 μερες ικιτος και παρε μια lancha για Santa rosa -tambatinga-leticia στα 3 συνορα και απο Λετισια ενα αεροπορικο για Μπογκοτα.
Σε ολα αυτα βρες ενα ημερησιο φτηνο τουρ εκτος και αν θες να μεινεις σε lodge στην ζουγκλα που κοστιζει.Μονο που θα ταξιδεψεις στον Αμαζονιο ειναι τρομερη εμπειρια ,Εγω σε 2 ταξιδια που βρεθηκα εκει δεν πηρα τουρ απο Εκουαδορ στο Ικιτος και απο ικιτος Μαναους.Το 2023 απο El coca στο Εκουαδορ κατεβηκα Ικιτος περασα περιπο υ μια εβδομαδα και μου στοιχισε μαξ 150€ μετακινηση υπνος φαγητο.
Το ποταμόπλοιο με αιωρα, είναι το νούμερο ένα και μάλιστα 3 ήμερο, όχι το "γρηγορο" των 12 ωρών!
Σ ευχαριστώ πολυ... κάτι τέτοιο εχω στο μυαλό μου, αν τελικά κανω το ταξίδι από Περού!

Taksidiwtis

Member
Το ποταμόπλοιο με αιωρα, είναι το νούμερο ένα και μάλιστα 3 ήμερο, όχι το "γρηγορο" των 12 ωρών!
Σ ευχαριστώ πολυ... κάτι τέτοιο εχω στο μυαλό μου, αν τελικά κανω το ταξίδι από Περού!
Αν παρεις το 3μερο cargo ship θα κανεις την καλυτερη επιλογη ,νομιζω δεν θα χρειαστεις καποιο τουρ ,θα γεμισεις ομορφες εικονες κανοντας στασεις σε μικρες κοινοτητες και θα απολαυσεις το ξημερωμα και το ηλιοβασιλεμα στον αμαζονιο εν πλω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.764
Μέλη
39.498
Νεότερο μέλος
therealshaDDIE

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom