Κι όμως, Έρση μου....ένα ρομπότ είναι η μόνη περίπτωση να δεις τακτικό και συγυρισμένο αρσενικό μες στην κουζίνα σου....Ναι αμε! θα παραγγειλω εκεινο με την ροζ ποδιτσα! Το αλλο το αρσενικο με τα μπλε μπουλονια δε το θελω μες το νοικοκυριο μου!
Μήπως να το ξανασκεφτείς...Θα τσακώνονται μεταξύ τους !Ναι αμε! θα παραγγειλω εκεινο με την ροζ ποδιτσα! Το αλλο το αρσενικο με τα μπλε μπουλονια δε το θελω μες το νοικοκυριο μου!
Με λύπη διαπιστώνω ότι το travelstories μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα cult blog, που ουδεμία σχέση θα έχει με τα ταξίδια σε λίγο...Ας σκεφτουμε για το που παμε....:roll:
[URL="- Ελληνικά δεδομένα[/URL]
Δεν νομιζω οτι το travelstories εχει να φοβηθει τιποτα και κανεναν!!! Και μια χαρα σχεση εχει και θα εχει με τα ταξιδια....τωρα εαν εσυ ειπες να πεις την αερολογια σου....μπραβο....το θεμα εαν εχεις παρει πρεφα βρισκεται στο Social Forum....και στο κατω κατω αμα δεν σου αρεσει να μην το παρακολουθεις....και μιας που ανεφερες τον Χαρδαβελα ευκαιρια να τον παρακολουθησεις καθως εχεις εμμονες μηπως και χασει το travelstories τον χαρακτηρα του και την ταυτοτητα του.....ελεος πια.....Με λύπη διαπιστώνω ότι το travelstories μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα cult blog, που ουδεμία σχέση θα έχει με τα ταξίδια σε λίγο...
Μεγαλύτερη και από τη αερολογία-video που μας μόστραρες?Και μια χαρα σχεση εχει και θα εχει με τα ταξιδια....τωρα εαν εσυ ειπες να πεις την αερολογια σου....μπραβο
Για μοσταρισμα που λες δεν ξερω....εαν εσυ θες να κλεινεις τα ματια σου και τα αυτια σου σε ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας ειναι επιλογη σου, δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να συμφωνουμε......Μεγαλύτερη και από τη αερολογία-video που μας μόστραρες?
+1 και απο μεναΔεν νομιζω οτι το travelstories εχει να φοβηθει τιποτα και κανεναν!!! Και μια χαρα σχεση εχει και θα εχει με τα ταξιδια....τωρα εαν εσυ ειπες να πεις την αερολογια σου....μπραβο....το θεμα εαν εχεις παρει πρεφα βρισκεται στο Social Forum....και στο κατω κατω αμα δεν σου αρεσει να μην το παρακολουθεις....και μιας που ανεφερες τον Χαρδαβελα ευκαιρια να τον παρακολουθησεις καθως εχεις εμμονες μηπως και χασει το travelstories τον χαρακτηρα του και την ταυτοτητα του.....ελεος πια.....