• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κλοπη ταυτοτητας στην Σερβια.

gordito

Member
Επόμενο Ταξίδι
Bελιγραδι
Ειμαι στο Βελιγραδι και πρν απο λιγη ωρα μου ανοιξανε το τσαντακι ενω περιμενα στο φαναρι και πηραν το πορτοφολι.
Και εκει που περπαταω, βλεπω το τσαντακι ανοιγμενο και το πορτοφολι να λειπει!! WTF!!

Ειχα μεσα ταυτοτητα, διπλωμα οδηγησης και το εισιτηριο επιστροφης (Λεωφορειο με ανοιχτη ημερομηνια) Διαβατηριο δεν εχω καν.
Εδω μενω σε σπιτι, και οχι ξενοδοχειο.

Πηγα στην αστυνομια οπου δηλωσα με τα 1000 ζορια την κλοπη, αλλα τα βρηκα πολυ σκουρα τα πραγματα, καθως λεει επρεπε να εχω δηλωσει στην Πρεσβεια που θα μενω κλπ, πραγμα για το οποιο δεν ειχα ιδεα.

Απο εκει, δεν ξερω γιατι, κανεις δεν μιλαει αγγλικα, δεν μου δωσαν χαρτι αλλα μου ειπαν να ξαναπαω μεθαυριο να παρω ενα χαρτι και με αυτο να παω στην Πρεσβεια.

Εχεις κανεις αναλογη εμπειρια; Ποσο μπορει να μου παρει ωστε να παρω τα καταλληλα εγγραφα για να γυρισω πισω;

Τωρα ειμαι σαν χαμενο κορμι εδω, δεν εχω τιποτα απο εγγραφα, το αστειο ειναι οτι κανονικα αυριο ειχα σκοπο να γυρισω πισω στην Ελλαδα., καθως και οτι κουβαλουσα ολα μου τα υπολοιπα λεφτα (70€) για να παρω κανα δωρο.

Αυριο θα παω και στην Πρεσβεια, αλλα οποιος εχει αναλογη εμπειρια, ας την μοιραστει.

karfitsa

Member
Τελικα,δεν πετυχες κανεναν με αναλογη εμπειρια.Τι εκανες,τελικα??Ειναι πολυ ασχημη εμπειρια αυτη!

gordito

Member
Επόμενο Ταξίδι
Bελιγραδι
Οταν κανεις βλακειες, ειναι λογικο να εχεις ασχημες εμπειριες.

Το θεμα ειναι οτι το τσαντακι το προσεχα παρα πολυ, και το ειχα συνηθως μπροστα μου, και το χερι πανω του.

Αλλα λογω κακοκαιριας, κρατουσα ομπρελα, αφηνοντας το στο ελεος των αρπακτικων.

Την επομενη φορα λοιπον που θα ταξιδεψω, επικοινωνια με την πρεσβεια αμεσως, και θα κυκλοφορω με αντιγραφα ή με οτιδηποτε αλλο εκτος ταυτοτητας/διαβατηριου.

Πηγα σημερα Πρεσβεια, τα παντα ευτυχως λειτουργησαν αψογα και ηδη εχουν αντιγραφο απο εκει που εβγαλα την ταυτοτητα μου, Τ.Α. Ελληνικου.

Αυριο θα παραλαβω το χαρτι απο την αστυνομια και θα παω στην Πρεσβεια να παραλαβω τα προσωρινα μου ταξιδιωτικα εγγραφα.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλή επάνοδο σου εύχομαι.όλοι πρέπει να προσέχουμε αλλά πότε θα σου τύχει η στραβή ποτέ δεν ξέρεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αρα το γενικο συμπερασμα ειναι πως δεν κραταμε ποτε και για κανενα λογο ομπρελα στη Σερβια...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πηγα στην αστυνομια οπου δηλωσα με τα 1000 ζορια την κλοπη, αλλα τα βρηκα πολυ σκουρα τα πραγματα, καθως λεει επρεπε να εχω δηλωσει στην Πρεσβεια που θα μενω κλπ, πραγμα για το οποιο δεν ειχα ιδεα.
(Επί της ουσίας δε μπορώ να βοηθήσω, sorry)

Κακώς δεν είχες ιδέα. Αν διάβαζες λίγο πιο πάνω σε ένα θέμα στο οποίο μάλιστα πόσταρες κιόλας, θα είχες... :
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...-%F3%F4%EF-%E2%E5%EB%E9%E3%F1%DC%E4%E9-2.html :)

gordito

Member
Επόμενο Ταξίδι
Bελιγραδι
(Επί της ουσίας δε μπορώ να βοηθήσω, sorry)

Κακώς δεν είχες ιδέα. Αν διάβαζες λίγο πιο πάνω σε ένα θέμα στο οποίο μάλιστα πόσταρες κιόλας, θα είχες... :
http://www.travelstories.gr/%E5%F5%...-%F3%F4%EF-%E2%E5%EB%E9%E3%F1%DC%E4%E9-2.html :)
Περαν τουτου, γιατι δεν υπηρχε ενημερωση απο καποιον, λογικα απο το πρακτορειο;;;

Εγω εκανα τη μαλαγανια μου, αλλα ο επομενος ατυχος πως θα ενημερωθει;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.658
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα