Irouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Ξέρεις κανείς τι θα γίνει την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σχετικά με την εξουδετέρωση των βομβών και πόση καθυστέρηση θα έχουν οι πτήσεις;
Θα μας βομβαρδισουν;Ξέρεις κανείς τι θα γίνει την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σχετικά με την εξουδετέρωση των βομβών και πόση καθυστέρηση θα έχουν οι πτήσεις;
Για λέγε, για λέγε... Τι είναι τούτο πάλι;Ξέρεις κανείς τι θα γίνει την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σχετικά με την εξουδετέρωση των βομβών και πόση καθυστέρηση θα έχουν οι πτήσεις;
Προς το παρόν νομίζω πως όχι, απλά βρήκαν κάτι βόμβες στο αεροδρόμιο απο τον Β Παγκόσμιο και θα μείνει κλειστό το αεροδρόμιο απο τις 3 πμ μέχρι 6 πμ. Αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν μπορείς να βασιστείς στα λόγια τους!Θα μας βομβαρδισουν;
Οχι ρε γαμώτο! Καλά και γιατί δεν τις εξουδετερώνουν σήμερα, αύριο , μεθαύριο; Την Παρασκευή βρήκανε!Προς το παρόν νομίζω πως όχι, απλά βρήκαν κάτι βόμβες στο αεροδρόμιο απο τον Β Παγκόσμιο και θα μείνει κλειστό το αεροδρόμιο απο τις 3 πμ μέχρι 6 πμ. Αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν μπορείς να βασιστείς στα λόγια τους!
Και εγω για το ίδιο ακριβώς αναρωτιέμαι γαμώ την τύχη μου!!!!!Οχι ρε γαμώτο! Καλά και γιατί δεν τις εξουδετερώνουν σήμερα, αύριο , μεθαύριο; Την Παρασκευή βρήκανε!
που το άκουσες αυτό;Πότε ανακοινώθηκε;Ξέρεις κανείς τι θα γίνει την Παρασκευή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης σχετικά με την εξουδετέρωση των βομβών και πόση καθυστέρηση θα έχουν οι πτήσεις;
Το διάβασα σε μια ανάρτηση, αλλά αληθεύει γιατί πήραμε και τηλέφωνο στο αεροδρόμιο και μας το επιβεβαίωσαν. Υποτίθεται οτι η σχετική ανακοίνωση να έβγαινε σήμερα αλλά ακόμη δεν....που το άκουσες αυτό;Πότε ανακοινώθηκε;
http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=16&article_id=64941που το άκουσες αυτό;Πότε ανακοινώθηκε;
Πω εντάξει τώρα με άγχωσες περισσότερο.... Έχω πτήση απο Αθήνα 13:30 και πετάω απο Θεσσαλονίκη 8:00 το πρωί της Παρασκευής. Μάξιμουμ 2 ώρες καθυστέρηση δεν έχουμε θέμα, αλλά περισσότερες δεν μας βλέπω.....http://www.cityportal.gr/articles_det1.asp?subcat_id=16&article_id=64941
Βέβαια θα είναι τις πρώτες πρωινές ώρες κλειστό, οπότε κάτι είναι κι αυτό. Πιστεύω μέχρι το μεσημέρι να έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση.