villi
Member
Xαχα γελάσαμε πάλι!Λες πάντα τετοια πετυχημένα???τους μπατσους εννοεις?
Γι'αυτό έβαλε ψύχρα φαίνεται...
Xαχα γελάσαμε πάλι!Λες πάντα τετοια πετυχημένα???τους μπατσους εννοεις?
Δεν ήξερα ότι έχει νομικό σύμβουλο το King George στο φόρουμ.Θα προσέχω άλλη φορά.Οπότε προς τι τα ψιλοειρωνικά σχολιάκια;
Νομίζω, δεν παίρνω και όρκο, ότι τα ειρωνικά σχόλια ήταν για κάτι καναπέδες που άραζαν οι αγελαδάρηδες μετά το άρμεγμα και κυρίως κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης και όχι για τους εργαζόμενους που απολύονται.Πέρα από τα συναισθήματα του καθενός για τα πολυτελή ξενοδοχεία, δε νομίζω ότι είναι και πολύ ιδανικό το ότι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας κλείνει. Οπότε προς τι τα ψιλοειρωνικά σχολιάκια; Προφανώς και σας κόπτει παραπάνω το ότι θα πληρώσουμε τέλος ακινήτων από το ότι θα κλείσει ένα ξενοδοχείο, αλλά το γεγονός δεν είναι και ευχάριστο! Στο κάτω κάτω κόσμος θα χάσει τη δουλειά του.
Όχι νομικός σύμβουλος, ο σεκιουριτάς είμαι Καρφώθηκα.....Δεν ήξερα ότι έχει νομικό σύμβουλο το King George στο φόρουμ.Θα προσέχω άλλη φορά.
Εμ να, οι σπαταλες τους κλεισανε...Στα malt δεν βαζουν ποτε νερο ή παγο!!!!!!!!!
Αυτό ήταν καλόΕμ να, οι σπαταλες τους κλεισανε...
Δολοφόνεεεε!!!!Και γω έχω ταράξει τα malt στα παγάκια..δεν έπρεπε εεε :roll: ..αλλά αφού έτσι το γουστάρω όμως...
τουλάχιστον θα αξιοποιηθεί το κτήριο. πιάστηκε η ψυχή μου όσο σκεφτόμουν το king george άδειο με αυτοκόλλητα 'ενοικιάζεται' στα τζάμια. οι θέσεις εργασίας όμως και πάλι θα χαθούν λογικάΤα πάνω κάτω έχει φέρει στον κόσμο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων η είδηση του «διαζυγίου» της Eurobank με την εταιρεία Classical η οποία διαχειρίζεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα King George.
Eurobank και Classical, κατόπιν αιτήματος της δεύτερης, συζήτησαν για τον επαναπροσδιορισμό της μίσθωσης του κτιρίου, συζήτηση που από την κατάληξη φαίνεται πως ήταν ατελέσφορη.
Στα χέρια Λασκαρίδη περνάει το King George