Señor_Nada
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άβυσσος
Σερί το πάω με τα μηνύματα; Τι γίνεται; Είδα το godzilla minus one. Πριν γράψω για την ταινία θέλω να γράψω δυο λόγια για την εμπειρία 4dx. Είναι αίθουσες που το κάθισμα κουνιέται ανάλογα με το τι γίνεται στην ταινία πχ είναι σκηνή με πλοίο; το κάθισμα κουνιέται σαν να είσαι σε πλοίο,γίνεται έκρηξη; τρανταζεσαι κλπ. Αν πετάγεται νερό ή τρέχουν τα σάλια του γκοτζιλα σε πιτσιλαει η καρέκλα με νερό. Φυσάει ή βρυχάται ο γκοτζιλας; σου έρχεται αέρας. Είχε πολύ πλάκα η εμπειρία αλλά με έβγαζε από την ταινία γιατί με έπιαναν τα γέλια κάθε φορά. Μοναδικό εκνευριστικό στοιχείο που στους πυροβολισμους και στις εκρήξεις άναβαν κάτι φώτα από τα πλάγια που μέσα στο σκοτάδι με τυφλωναν. Πολύ ενοχλητικό.
Η ταινία μου άρεσε πολύ. Η μόνη ταινία γκοτζιλα που έχω δει και άγγιξε το μεγαλείο της πρώτης του '50. Βασικά μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Μια δραματική αντιπολεμική ταινία που απλά έχει και ένα τέρας. Στα τέλη του 2ου ΠΠ κι ενώ η Ιαπωνία έχει ηττηθεί και ψάχνουν να δουν τι γίνεται από εκεί και πέρα εμφανίζεται ένα τέρας και σπέρνει τον όλεθρο. Η ταινία εστιάζει σε έναν καμικάζι που έζησε από θαύμα και τον αντιμετωπίζουν σαν παρεισακτο και σε μια γυναίκα που βρήκε και πήρε υπό την προστασία της ένα ορφανό κοριτσάκι. Η σκηνή με το γκοτζιλα να καταστρέφει την πόλη νομίζω ήταν ξεκάθαρη αναφορά στην καταστροφή από την ατομική βόμβα. Ελπίζω να βγάλουν και συνέχεια.
Η ταινία μου άρεσε πολύ. Η μόνη ταινία γκοτζιλα που έχω δει και άγγιξε το μεγαλείο της πρώτης του '50. Βασικά μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Μια δραματική αντιπολεμική ταινία που απλά έχει και ένα τέρας. Στα τέλη του 2ου ΠΠ κι ενώ η Ιαπωνία έχει ηττηθεί και ψάχνουν να δουν τι γίνεται από εκεί και πέρα εμφανίζεται ένα τέρας και σπέρνει τον όλεθρο. Η ταινία εστιάζει σε έναν καμικάζι που έζησε από θαύμα και τον αντιμετωπίζουν σαν παρεισακτο και σε μια γυναίκα που βρήκε και πήρε υπό την προστασία της ένα ορφανό κοριτσάκι. Η σκηνή με το γκοτζιλα να καταστρέφει την πόλη νομίζω ήταν ξεκάθαρη αναφορά στην καταστροφή από την ατομική βόμβα. Ελπίζω να βγάλουν και συνέχεια.