• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ποσοι απο εμας βλεπουν αποψε την απονομη των βραβειων oscar;

Ποιες ταινιες και ποιοι ηθοποιοι πιστευεται πως θα βραβευτουν;

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Δευκαλιωνα γραφαμε ταυτοχρονα :p
Εσενα ποια ταινια σου αρεσε περισσοτερο; Αvatar or The Hurt Locker;

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
OSCAR
Director: Kathryn Bigelow

Actress in a Supporting Role: Mo’Nique (Precious) (πολύ καλή σε έναν εκ’ των πραγμάτων αβανταδόρικο ρόλο)

Actress in a Leading Role: Sandra Bullock (The blind side) (δεν την έχω δει αλλά δεν περίμενα τίποτα άλλο)

Actor in a Supporting Role: Christoph Waltz (Inglorious Basterds)

Actor in a Leading Role: Jeff Bridges (Crazy heart)

Best picture: THE HURT LOCKER (να δούμε πότε θα έρθει στην Κύπρο...)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ο Cristoph Waltz (άδοξοι μπάσταρδοι)το αξίζει και με το παραπάνω!!!
Τα άλλα που ανέφερες δεν τάχω δει..

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Για να ειμαι ειλικρηνης ηθελα πολυ να παει τοσο ασχημα το Avatar αλλα δεν το περιμενα.

Και επιτελους μια γυναικα που σκηνοθετει κατι διαφορετικο απο ηρωιδες με μεγαλο μπουστο και ευαίσθητη ψυχη

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Σίγουρα ο Cameron έφτυσε αίμα ώσπου να ολοκληρώσει το νέο του πόνεμα. Γίνεται κατανοητό αυτό και από το δυσθεώρητο budget αλλά και το όλο θέαμα το επιβεβαιώνει ότι έφαγε τα άπειρα ξενύχτια. Η ταινία ωθεί την ροή του σινεμά προς νέες κατευθύνσεις. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών. Του τα αναγνωρίζω όλα αυτά και μόνο για αυτά, δεν θα με χαλούσε αν το έπαιρνε (έχουμε δει άλλα κι άλλα βλ. Chicago (ακόμα αχώνευτο το έχω)!!!) Η ταινία του κατά τ’ άλλα ήταν στα μάτια μου, άδεια και ανεγκέφαλη! Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν υποψήφιο μόνο σε τεχνικά ενώ στις μεγάλες κατηγορίες ήταν απούσα. Και χαίρομαι πραγματικά που έφυγε το hurt locker ως θριαμβευτής διότι αυτό οδηγεί τα studio σε πιο σκεπτόμενες ταινίες (αν και δεν την έχω δει ακόμα) και όχι σε blockbusters (ή και μη) της σειράς που θα κονταροχτυπιούνται αφήνοντας ανεξάρτητα διαμάντια ως απλούς κομπάρσους. (βλ. shakespear in love, a beautiful mind, Chicago, titanic κ.α δεν τα θεωρώ τις καλύτερες ταινίες των τότε τελετών)

Το ότι το transformers 2 πήρε χρυσό βατόμουρο και ούτε μια υποψηφιότητα για Oscars όταν μερικά χρόνια πριν, ο Michael Bay θα φιγούραρε στο κόκκινο χαλί δίχως λόγο και αιτία, με χαροποιεί περισσότερο!!

Τι ψάχνω όμως τώρα? στα Oscar θα βρεις τις καλές ταινίες θα μου πείτε? όχι βέβαια

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
βαλτε και εμενα στην λιστα αυτων που ευχαριστηθηκαν την ηττα του avatar!!

dmdoc

Member
Και χαίρομαι πραγματικά που έφυγε το hurt locker ως θριαμβευτής διότι αυτό οδηγεί τα studio σε πιο σκεπτόμενες ταινίες (αν και δεν την έχω δει ακόμα) και όχι σε blockbusters (ή και μη) της σειράς που θα κονταροχτυπιούνται αφήνοντας ανεξάρτητα διαμάντια ως απλούς κομπάρσους. (βλ. shakespear in love, a beautiful mind, Chicago, titanic κ.α δεν τα θεωρώ τις καλύτερες ταινίες των τότε τελετών)

Τι ψάχνω όμως τώρα? στα Oscar θα βρεις τις καλές ταινίες θα μου πείτε? όχι βέβαια

Αμερικάνοι και σκεπτόμενες ταινίες;;;;;;;;;;;Εκτός από μια κρυφή ματιά στο Sundance,μάλλον το ανέκδοτο του αιώνα.Τα όσκαρ το έχουν αποδείξει πολλάκις...εδώ οι "ανεξάρτητοι" Κοέν,το πήραν για την πιο ρηχή αλλά εμπορική ταινία τους.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Κάτσε να δούμε dmdoc: Από κάθε τελετή της τελευταίας δεκαετίας ποιες με ικανοποιήσανε και δεν τις θεωρώ και φόλες!:

82 Precious
81 -
80 Atonement
79 Babel
78 Crash
77 -
76 –
75 The hours
74 In the bedroom
73 Traffic

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Αδικήθηκε νομίζω και η ταινία "the white ribbon",(λευκή κορδέλα),του Χάνεκε,ήταν υποψήφιο για όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας,το πήρε τελικά ένα αργεντίνικο έργο(δεν το έχω δεί βέβαια για να είμαι απόλυτα δίκαιτη),η συγκεκριμένη ταινία πάντως είναι από τις πιό.."σκεπτόμενες"ταινίες..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom