Señor_Nada
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άβυσσος
Είδα το buried και μου άρεσε πολύ. Ένας Αμερικάνος ξυπνάει μέσα σ'ένα φέρετρο θαμμένο στη γη με μόνα εργαλεία έναν αναπτήρα κι ένα κινητό στο οποίο τον καλεί ο Ιρακινός απαγωγέας που ζητά λύτρα για να τον ελευθερώσει. Παρόλο που όλη η ταινία διαδραματίζεται στο φέρετρο, με κράτησε χωρίς να βαρεθώ στιγμη. Το τέλος είναι φανταστικό. Είχε ατάκες που δεν περίμενα ποτέ να ακούσω σε Αμερικάνικη ταινία. Όπως τον Ιρακινό να αναρωτιέται: ο στρατός της Αμερικής τρομοκρατεί το Ιράκ αλλά εμείς είμαστε οι τρομοκράτες; Όταν τελείωσε πρόσεξα ότι ο σκηνοθέτης είναι Ισπανός, η ταινία έχει γυριστεί στη Βαρκελώνη και έχει χρηματοδοτηθεί μάλιστα από Ισπανικές αυτονομίες και ο μοναδικός ουσιαστικά πρωταγωνιστής της είναι Καναδός (Ryan Reynolds). Έτσι εξηγειται!
Αν έχετε κάποια πρόταση με παρόμοιο σενάριο που οι πρωταγωνιστές ξυπνούν κάπου και προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται θα το εκτιμούσα (εκτός από saw και cube που τα έχω δει). Το la habitacion de Fermat με 4 μαθηματικούς που ξυπνούν σ'ένα δωμάτιο και πρέπει να λύσουν γρίφους ενώ το δωμάτιο μικραίνει το έχει δει κανείς; Αξίζει;
Αν έχετε κάποια πρόταση με παρόμοιο σενάριο που οι πρωταγωνιστές ξυπνούν κάπου και προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται θα το εκτιμούσα (εκτός από saw και cube που τα έχω δει). Το la habitacion de Fermat με 4 μαθηματικούς που ξυπνούν σ'ένα δωμάτιο και πρέπει να λύσουν γρίφους ενώ το δωμάτιο μικραίνει το έχει δει κανείς; Αξίζει;