GTS
Member
Εγώ επιμένω να βγεις να πάρεις λίγο καθαρό αέρα...Πάντως επιμένω ότι ανάμεσα στο Μονομάχο και το Exodus χαλαρά προτιμώ το δεύτερο και δεν το λέω χιουμοριστικά.
Εγώ επιμένω να βγεις να πάρεις λίγο καθαρό αέρα...Πάντως επιμένω ότι ανάμεσα στο Μονομάχο και το Exodus χαλαρά προτιμώ το δεύτερο και δεν το λέω χιουμοριστικά.
Εάν ήταν ο Μπέργκμαν, θα τον ήξερα. Αν ήταν ο Αγγελόπουλος δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα να δω ταινία του. Είμαι κάτω των 180 ετών και δεν πάσχω από αϋπνίες.Εντάξει τέτοιες ταινίες γυρίζει ο άνθρωπος... δεν είναι ούτε Μπέργκμαν ούτε Αγγελόπουλος...τι να κάνουμε...
Σκηνοθετικά, σαφώς καλύτερο το πρόσφατο. Επιπλέον στον Μονομάχο παίζει ο Ράσελ Κρόου (κανονικά εδώ έπρεπε να τελειώσει η συζήτηση). Ο οποίος Κρόου, προσποιείται πως κλαίει, βογγάει και γελάει. Τουλάχιστον γελάσαμε εμείς μαζί του, κάτι είναι κι αυτό.Εγώ επιμένω να βγεις να πάρεις λίγο καθαρό αέρα...
Ανήκουν στην ίδια όχθη σκηνοθετών απλά ό ένας γυρίζει μια ολόκληρη ταινία σε ένα δωμάτιο και ο "δικός μας" είναι λίγο ααρρργγοοοοός ααααπεεεελλλλπππιιιιστιιιιικκκκααααάαα ααααααρρρρρργγγγγγοοοοοοός.....αλλά δείχνει και κανα βουνό ή καμιά λίμνη ..Εάν ήταν ο Μπέργκμαν, θα τον ήξερα. Αν ήταν ο Αγγελόπουλος δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα να δω ταινία του. Είμαι κάτω των 180 ετών και δεν πάσχω από αϋπνίες.
το δεύτερο....Τo Hannibal έχει να κάνει με τον Ανίβα; Ή είναι follow up της Σιωπής των Αμνών;
Ιερόσυλε!!! Ο ένας είναι σκηνοθέτης κι ο άλλος καταστροφέας του ελληνικού κινηματογράφου.Ανήκουν στην ίδια όχθη σκηνοθετών
Το Alien είπα ότι ξέρω ότι ήταν επιτυχιάρα όταν πήγαινα δημοτικό, αλλά δεν έβλεπα ταινίες τότε, παραήμουν μικρός. Το Blade Runner, ναι πρώτη φορά το ακούω.Και δηλαδή τις πρωτοακουσες εδώ απο εμας αυτές τις ταινίες; Κι άντε τον Scott δεν τον ξέρεις,τον Philip Dick έστω που είσαι και διαβαστερος;
Η καλύτερη του από όσες έχω δει, αγγίζει μετά βίας το πολύ μέτριο. Καταστροφέας επειδή:Based on....?
Συγγνώμη αλλά μιλώντας για σοβαρό κιν/φο,ο Θίασος είναι από τις πολύ μεγάλες ταινίες της παγκόσμιας φιλμογραφίας.
Ξανά based on....?α) ήταν τόσο βαρετές οι ταινίες του που δυστυχώς στο εξωτερικό το "ελληνικός κινηματογράφος" ταυτίστηκε με την υπνηλία
Αν και εγώ δεν τον γουστάρω, δεν φταίει αυτός για το ελληνικό σινεμά.Μάλλον θα είχαμε και ελληνικό κινηματογράφο αν δεν ήταν αυτός.