Ρίξε μια ματιά κι εδώ:Καλησπέρα έχω κλείσει για Κεφαλονιά στις 20-24 Ιουλίου .η διαμονή μου θα είναι στο Αργοστόλι έχοντας μεταφορικό μέσο . Σε 4 μέρες τι θα προτείνατε να δω ? Για βράδυ που αξίζει παραπάνω ?
Τρομερή δουλειά. Εγω που εχω καταγωγή απο Κεφαλλονιά και που πήγαινα απο μωρό ως 20 ετών 2 φορές το χρόνο, δεν ήξερα ουτε τα μισά απο αυταΡίξε μια ματιά κι εδώ:
30 χρόνια παραμπαστός… στο Ληξούρι (και στην Κεφαλλονιά)
Ότι απορίες έχεις ρωτάς.
Που θα μείνεις στο Αργοστόλι; μέσα στην πόλη ή στη Λασση πχ? Έχεις ηδη κλείσει κατάλυμα?Καλησπέρα έχω κλείσει για Κεφαλονιά στις 20-24 Ιουλίου .η διαμονή μου θα είναι στο Αργοστόλι έχοντας μεταφορικό μέσο . Σε 4 μέρες τι θα προτείνατε να δω ? Για βράδυ που αξίζει παραπάνω ?
Η αλήθεια είναι ότι με υπερκαλύψες και σε ευχαριστώ πάρα πολύ , επίσης εν τέλη μιας βολεψαν δύο μερουλες άδεια συν από συν από την δουλειά θα μείνω και παραπάνω στην Κεφαλονιά (6 βραδιά ) .αλήθεια μονοήμερη Ιθάκη αξίζει με πλοίο γραμμής ή κάποιο τουριστικό από Σάμη ?Που θα μείνεις στο Αργοστόλι; μέσα στην πόλη ή στη Λασση πχ? Έχεις ηδη κλείσει κατάλυμα?
4 μέρες είναι λίγες πάντως για τόσο μεγάλο νησί.
Με βαση τα οσα ειδα πέρσι που πηγα για 9 μέρες εχω να πω τα εξής.
Νυχτερινή ζωή για ολα τα γούστα στο Αργοστόλι.
Φισκάρδο πολυ ομορφο και γραφικό, ΑΛΛΑ δεν μην περιμένεις clubbing και πολλα πολλα μετά τα μεσάνυχτα. επίσης πολύ κουραστικη η οδήγηση τη νυχτα στην επιστροφή με πολλες στροφές σε δρόμους χωρίς φώτα ως επί το πλείστον. Πάνω από 1 ωρα οδήγηση. Μην πιεις αν οδηγήσεις.
Σαμη βαρετή, Ληξούρι δυστυχώς πολυ πεσμένο σε σχέση με Αργοστόλι αν και προσπαθεί. Πηγαινε πάντως 1 φορά Ληξούρι το βράδυ. Πορο δεν τον είδα βράδυ, μόνο οταν φτάσαμε με το πλοίο το μεσημέρι. Γερουσία και εγκατάλειψη είδα.
Σκάλα να πας 1 φορα. Συνδύασε το νε την άφιξη ή την αναχώρηση , είναι κοντά στο λιμάνι του Πόρου. Εμείς πήγαμε αμέσως μετά την άφιξη στο λιμάνι περσι. Τεράστια παραλία. Πολλά μαγαζιά, αν και τα πιο πολλά ειναι τουρισταδικα με πολλούς ξένους αλλά κάναμε ωραία βόλτα στον πεζόδρομο μετά την παραλία και το φαγητό και πριν συνεχίσουμε για το ξενοδοχείο στη Λασση.
Παραλιες Μακρύς Γιαλός κι Αντισαμος αν θες κοσμική ζωη κτλ, Ξι για ρηχή παραλια αμα έχεις παιδιά με πολυ άμμο, Μυρτο αμα θες κύμα και περιπέτεια και ορμητικά νερά, Σκάλα όπως είπα και πριν, ίσως Λουρδας, Πετανοι.
Αν έμενες πιο πολλές μέρες θα σου έλεγα και μονοήμερη Ιθάκη. Ηταν πολύ ωραία.
Επισης οπωσδήποτε αξίζει να πας λίμνη μελισσανη, σπηλαιο δρογκαρατη, κατα προτίμηση την ίδια μέρα που θα οας για μπάνιο στην Αντισαμο.
Must avoid. Τα τουρισταδικα στη Λασση και το κατάλυμα που έμεινα πέρσι στη Λασση με τις ψευτικες κριτικές στο booking το οποίο έχει αλλάξει 3 ονόματα στο google για να κρύψει τις κακές κριτικές
Δηλαδή να αποφύγουμε τα εστιατόρια στη Λάσση; κ αν μας λέγατε κ το κατάλυμα ακόμη καλύτερα!!Που θα μείνεις στο Αργοστόλι; μέσα στην πόλη ή στη Λασση πχ? Έχεις ηδη κλείσει κατάλυμα?
4 μέρες είναι λίγες πάντως για τόσο μεγάλο νησί.
Με βαση τα οσα ειδα πέρσι που πηγα για 9 μέρες εχω να πω τα εξής.
Νυχτερινή ζωή για ολα τα γούστα στο Αργοστόλι.
Φισκάρδο πολυ ομορφο και γραφικό, ΑΛΛΑ δεν μην περιμένεις clubbing και πολλα πολλα μετά τα μεσάνυχτα. επίσης πολύ κουραστικη η οδήγηση τη νυχτα στην επιστροφή με πολλες στροφές σε δρόμους χωρίς φώτα ως επί το πλείστον. Πάνω από 1 ωρα οδήγηση. Μην πιεις αν οδηγήσεις.
Σαμη βαρετή, Ληξούρι δυστυχώς πολυ πεσμένο σε σχέση με Αργοστόλι αν και προσπαθεί. Πηγαινε πάντως 1 φορά Ληξούρι το βράδυ. Πορο δεν τον είδα βράδυ, μόνο οταν φτάσαμε με το πλοίο το μεσημέρι. Γερουσία και εγκατάλειψη είδα.
Σκάλα να πας 1 φορα. Συνδύασε το νε την άφιξη ή την αναχώρηση , είναι κοντά στο λιμάνι του Πόρου. Εμείς πήγαμε αμέσως μετά την άφιξη στο λιμάνι περσι. Τεράστια παραλία. Πολλά μαγαζιά, αν και τα πιο πολλά ειναι τουρισταδικα με πολλούς ξένους αλλά κάναμε ωραία βόλτα στον πεζόδρομο μετά την παραλία και το φαγητό και πριν συνεχίσουμε για το ξενοδοχείο στη Λασση.
Παραλιες Μακρύς Γιαλός κι Αντισαμος αν θες κοσμική ζωη κτλ, Ξι για ρηχή παραλια αμα έχεις παιδιά με πολυ άμμο, Μυρτο αμα θες κύμα και περιπέτεια και ορμητικά νερά, Σκάλα όπως είπα και πριν, ίσως Λουρδας, Πετανοι.
Αν έμενες πιο πολλές μέρες θα σου έλεγα και μονοήμερη Ιθάκη. Ηταν πολύ ωραία.
Επισης οπωσδήποτε αξίζει να πας λίμνη μελισσανη, σπηλαιο δρογκαρατη, κατα προτίμηση την ίδια μέρα που θα οας για μπάνιο στην Αντισαμο.
Must avoid. Τα τουρισταδικα στη Λασση και το κατάλυμα που έμεινα πέρσι στη Λασση με τις ψευτικες κριτικές στο booking το οποίο έχει αλλάξει 3 ονόματα στο google για να κρύψει τις κακές κριτικές
Εγώ πήγα με πλοίο της γραμμής. Δεν έχω άποψη για το άλλο.Η αλήθεια είναι ότι με υπερκαλύψες και σε ευχαριστώ πάρα πολύ , επίσης εν τέλη μιας βολεψαν δύο μερουλες άδεια συν από συν από την δουλειά θα μείνω και παραπάνω στην Κεφαλονιά (6 βραδιά ) .αλήθεια μονοήμερη Ιθάκη αξίζει με πλοίο γραμμής ή κάποιο τουριστικό από Σάμη ?
Δεν έφαγα στα εστιατόρια στη Λασση, αλλά δεν με ενέπνευσαν καθόλου. Τουρισταδικα φάνηκαν. Οταν ενα μαγαζί πουλάει απο σουβλάκι και πίτσα, μέχρι μουσακά, ιταλικές μακαρονάδες,ψάρι, μπέργκερ, παραδοσιακή Κεφαλλονίτικη κρεατοπιτα και δεν ξερω γω τι αλλο, κάτι δεν πάει καλά.Δηλαδή να αποφύγουμε τα εστιατόρια στη Λάσση; κ αν μας λέγατε κ το κατάλυμα ακόμη καλύτερα!!
Εμείς θα παμε φέτος, πρώτα ο Θεός, αρχες Αυγούστου. 6 μέρες στο Αργοστολι στα μήνια στο αεροδρόμιο πάνω απτην παραλία κ λιγες μερες ακομα στην Αγία Ευφημία για να γυρισουμε το βορειο κομμάτι καθώς δεν αντέχω τις στροφές κ τις μεγαλες αποστάσεις...
Λέτε να έχω κάνει καλές επιλογές έτσι;;
Έχετε να προτίνετε συγκεκριμένα εστιατόρια που άξίζουν;
Αγία Ευφημία καλύτερα από Σάμη;
Σας ευχαριστώ.
εννοειται να τις σπασεις τις μερες. 10 μερες ειναι αρκετες. μεινε μερικες μερες Αργοστολι,και μεινε μερικες μερες Φισκαρδο ή/και Αγια Ευφημια ή/καιΣκαλα ,ανάλογα με το τι ζητάς από τις διακοπές σου (πχ παραλιες για παιδια,νυχτερινη ζωη,αξιοθεατα,γραφικότητα). Εχουμε γραψει για Κεφαλλονια και γω κι ο @gkalla και άλλοι σχεδόν τα πάντα ,σε αυτο και σε άλλα θέματα,οπότε θα βρις πραγματα να κανεις.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να μείνουμε όλες τις μέρες στο Αργοστόλι ή να τις μοιραστούμε με κάποιο άλλο μέρος. Επίσης επειδή ξεκινάμε από δυτική Μακεδονία από πού είναι καλύτερα να πάρουμε το καράβι;
Ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο δεκαήμερο να πάμε στη Κεφαλλονιά; Σκεφτόμαστε να μείνουμε στο Αργοστόλι για να κινούμαστε το βράδυ και επίσης δεν έχουμε σκοπό να «σκοτωθούμε» αυτές τις μέρες για να δούμε όσο τον δυνατόν περισσότερα. Καλά να είμαστε και θα ξαναπάμε στο μέλλον. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να μείνουμε όλες τις μέρες στο Αργοστόλι ή να τις μοιραστούμε με κάποιο άλλο μέρος. Επίσης επειδή ξεκινάμε από δυτική Μακεδονία από πού είναι καλύτερα να πάρουμε το καράβι;
Και εμείς θα πάμε φέτος κ σπάσαμε 12 μέρες σε 7 Αργοστόλι και 5 Αγια Ευφημία για να είμαστε πιο κοντά σε Μύρτο, Ασσο, Φισκάρδο...κτλ Ελπίζω να είναι καλή επιλογή αυτό.Ποια είναι η γνώμη σας για το τελευταίο δεκαήμερο να πάμε στη Κεφαλλονιά; Σκεφτόμαστε να μείνουμε στο Αργοστόλι για να κινούμαστε το βράδυ και επίσης δεν έχουμε σκοπό να «σκοτωθούμε» αυτές τις μέρες για να δούμε όσο τον δυνατόν περισσότερα. Καλά να είμαστε και θα ξαναπάμε στο μέλλον. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να μείνουμε όλες τις μέρες στο Αργοστόλι ή να τις μοιραστούμε με κάποιο άλλο μέρος. Επίσης επειδή ξεκινάμε από δυτική Μακεδονία από πού είναι καλύτερα να πάρουμε το καράβι;
Νομίζω εσάς σας συμφέρει να κατεβείτε Ιονία και να περάσετε απέναντι απτο λιμάνι του Αστακού.
Αλλά ας δούμε και καμιά γνώμη από κάποιον που έχει ηδη επισκεφθεί το νησί!