Xontro_Mpizeli
Member
Χαιρετώ τ αγαπητικό forum!
Λοιπόν, έχω την εξής απορία να σας θέσω:
Έχουμε στη διάθεσή μας επτά ημερούλες (6 βράδια) και έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε προς Ιόνιο μεριά, και έχουμε καταλήξει μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου.
Η υπόλοιπη παρέα προτείνει να πάμε 4 βράδια στην Κεφαλονιά και τις άλλες δύο στο Βόλο (υπάρχει και αυτή η εναλλακτική) και εγώ προτείνω να μοιράσουμε τις ημέρες και να πάμε τρεις ημέρες στην Κεφαλονιά και τρεις στη Ζάκυνθο!
Τι λέτε, αξίζει; Σίγουρα, φαντάζομαι, από άποψη χρημάτων θα μας βγει πάνω κάτω το ίδιο, άρα δεν παίζει σημαντικό ρόλο αυτό.
Βλέπει κανείς "καλά" τα δύο νησιά, από τρεις ημέρες στο καθένα;
*Ξεκινάμε οδικώς από Θεσ/νίκη + Βόλο.
Για να ακούσω τις γνώμες σας!
Ευχαριστώ και καλές διακοπές σε ολους, όπου και αν πάτε, ό,τι και αν κάνετε
Λοιπόν, έχω την εξής απορία να σας θέσω:
Έχουμε στη διάθεσή μας επτά ημερούλες (6 βράδια) και έχουμε αποφασίσει να κινηθούμε προς Ιόνιο μεριά, και έχουμε καταλήξει μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου.
Η υπόλοιπη παρέα προτείνει να πάμε 4 βράδια στην Κεφαλονιά και τις άλλες δύο στο Βόλο (υπάρχει και αυτή η εναλλακτική) και εγώ προτείνω να μοιράσουμε τις ημέρες και να πάμε τρεις ημέρες στην Κεφαλονιά και τρεις στη Ζάκυνθο!
Τι λέτε, αξίζει; Σίγουρα, φαντάζομαι, από άποψη χρημάτων θα μας βγει πάνω κάτω το ίδιο, άρα δεν παίζει σημαντικό ρόλο αυτό.
Βλέπει κανείς "καλά" τα δύο νησιά, από τρεις ημέρες στο καθένα;
*Ξεκινάμε οδικώς από Θεσ/νίκη + Βόλο.
Για να ακούσω τις γνώμες σας!
Ευχαριστώ και καλές διακοπές σε ολους, όπου και αν πάτε, ό,τι και αν κάνετε