• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κατηγορία προσωπικών μηνυμάτων

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μήπως θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία στο forum όπου να βάζουμε pm τα οποία δεχόμαστε;
Το λέω αυτό γιατί κατά καιρούς δέχομαι κάποια προσωπικά μηνύματα τα οποία είναι ο ορισμός του cult και είναι κρίμα να τα απολαμβάνω μόνος μου και να μην τα μοιράζομαι μαζί σας.
Φυσικά δε θα ανεβαίνουν προσωπικά στοιχεία τα οποία μπορεί να περιέχονται στα pm. Κάτι σαν υποκατηγορία του social.
Μάλλον όχι θα πείτε βέβαια(ψιλο λογικό το βρίσκω) αλλά το λέω μπας και...

ANEL

Member
γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα στο σόσιαλ,ας πούμε με τίτλο "cult στη μετασουρεαλιστική εποχή μας????θα δημοσιεύει ο καθένας ότι του φαίνεται πως ταιριάζει,γιατί όχι και πμ???
χωρίς στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη,θα είναι ο ορισμός του Θεάτρου του Παραλόγου!!!τρέμε Ιονέσκο,έρχεται ο Φιτζιάνο!:bleh::haha:

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Καλή φάση. Άντε σήκωσε τόπικ να μοιράσεις γέλιο στο λαό.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δεν νομίζω να ισχύσει ποτέ κατι τέτοιο..
Γι αυτό λέγονται και προσωπικά εξάλλου..
απ οτι μου έχουν πεί φίλοι μου απο εδώ μέσα,έχουν λάβει απίστευτα μηνύματα με παρακαλια,προσπάθεια συμφιλίωσης,καμάκια και πολλα αλλα...
Ασε fitziano ας τα απολαμβάνομε κατ ιδίαν γιατί πίστεψε με δεν συμφέρει κανέναν αυτό!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα προσωπικα μηνύματα δε μπορούν να δημοσιεύονται γιατί τότε δε θα ήταν προσωπικα. Δε νομίζω επομένως ότι θα υλοποιηθεί ποτέ κάτι τέτοιο εδώ.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα