• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Καταρρέει ο τουρισμός της Τουρκίας

kill_bill

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
jimp Αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων ότι το σχόλιο μου ήταν μάλλον αποτυχημένο. Σε κάθε περίπτωση στρεφόταν ενάντια στην τουρκική πολιτική και όχι τον τουρκικό λαό.

jimp

Member
jimp Αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων ότι το σχόλιο μου ήταν μάλλον αποτυχημένο. Σε κάθε περίπτωση στρεφόταν ενάντια στην τουρκική πολιτική και όχι τον τουρκικό λαό.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι πως οι δικοί μας πολιτικοί που εκφράζουν αντίστοιχες απόψεις με τους τούρκους πολιτικούς είναι καλοί, ενώ εκείνοι κακοί...

kill_bill

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη
Δε θα διαφωνήσω σε αυτό που λες σε γενικό πλαίσιο, σε ειδικό όμως εννοώ την καταστολή των δικαιωμάτων των Κούρδων και την εσωτερική τρομοκρατία που υπάρχει στη γειτονική χώρα. Τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο, δηλαδή το κράτος να σκοτώνει μέσα στις πόλεις, δεν έχουμε φτάσει ακόμα.

nik24

Member
Στην ταξιδιωτική οδηγία, η υπουργός Εξωτερικών Τζούλι Μπίσοπ καλεί τους Αυστραλούς πολίτες να «επανεξετάσουν την ανάγκη να ταξιδεύσουν» σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη λόγω της τρομοκρατικής απειλής. Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άρθρο..
http://www.skai.gr/news/world/artic...dinoupoli-kai-agura-proeidopoiei-i-australia/

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom