• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καταιγίδα προσφορών απο Swiss για new York , miami l.a.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Το travelplanet24 μου έστειλε εμαιλ ότι αν γίνει η κράτηση για την προσφορά της Swiss από αυτούς, οι τιμές μειώνονται - συγκεκριμένα Νέα Υόρκη από 395
Πίσσα και πούπουλα αμέσως σε όσους καταρρακώνουν το νευρικό μας σύστημα. Αστεία αστεία 400 ευρώ για ΝΥ είναι πάμφθηνο... Γενικά ποιά από τις εταιρείες αυτές θεωρείται ότι έχει το καλύτερο σέρβις και ώρες πτήσεων;

kabamarou

Member
Να σαλταρω τωρα ή να περιμενω και τη Lufthansa? Πω πω κατι προσφορες...

Α ρε κακουργα κοινωνια... πριν ειχαμε λεφτα και δεν ειχαμε πολλες προσφορες, με του που πηραν χαμπαρι οτι δεν υπαρχει σαλιο μας κανουν πλακα και παιζουν με τον πονο μας!
Ετσι ακριβώς είναι!!!

GTS

Member
Τι έτσι είναι ρε παιδιά, προσφορές γίνονται εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια, μάλλον εσείς δεν ασχολούσασταν με το σπορ τότε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι έτσι είναι ρε παιδιά, προσφορές γίνονται εδώ και τουλάχιστον 2-3 χρόνια, μάλλον εσείς δεν ασχολούσασταν με το σπορ τότε.
Οχι τοσες πολλες ομως...

GTS

Member
Οχι τοσες πολλες ομως...
Τα ίδια γίνονται πάνω κάτω, οι προσφορές ανακυκλώνονται και αφορούν τις ίδιες και τις ίδιες ημερομηνίες. Τολμώ να πω πως πριν 3 χρόνια (στην αρχή της παγκόσμιας κρίσης όταν ακόμα στην Ελλάδα δεν είχαμε πάρει χαμπάρι και λεφτά υπήρχαν) είδαμε ΝΥ με 297 Ευρώ και Λατ. Αμερική με 300. Οι σημερινές τιμές δηλ. είναι και πολύ ακριβότερες!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι αλλα τοτε το δολλαριο σε σχεση με το ευρω ηταν 1/1,6 πριν 3 χρονια περιπου αν θυμαμαι καλα...

GTS

Member
Ναι αλλα τοτε το δολλαριο σε σχεση με το ευρω ηταν 1/1,6 πριν 3 χρονια περιπου αν θυμαμαι καλα...
1.6 δε νομίζω να ήταν αλλά και πάλι τι σχέση έχει η ισοτιμία? Οι προσφορές είναι σε Ευρώ, όχι σε δολλάρια. Όποιος θέλει μπορεί να τις δει στο αρχείο του travelstories, στο θέμα των προσφορών. Είναι χρήσιμο για ιστορικούς λόγους και όχι μόνο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
1.6 δε νομίζω να ήταν αλλά και πάλι τι σχέση έχει η ισοτιμία? Οι προσφορές είναι σε Ευρώ, όχι σε δολλάρια. Όποιος θέλει μπορεί να τις δει στο αρχείο του travelstories, στο θέμα των προσφορών. Είναι χρήσιμο για ιστορικούς λόγους και όχι μόνο.
Χαμηλοτεροι φοροι ρε και αρκετα χαμηλοτερη τιμη πετρελαιου... πως δεν εχει σχεση.

GTS

Member
Χαμηλοτεροι φοροι ρε και αρκετα χαμηλοτερη τιμη πετρελαιου... πως δεν εχει σχεση.
Οι διαφορές των προσφορών εκείνης της εποχής ήταν της τάξης των 100-150/άτομο σε σχέση με τις σημερινές. Αν μπορεί να διακιολογηθεί μια τόσο μεγάλη διαφορά της τάξης του 30-40% από την μικρή διαφορά ισοτιμίας και το πετρέλαιο (αλήθεια, πόσο είχε άραγε το πετρέλαιο το 2008? Νομίζω ακριβότερο, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) πάω πάσο. Εγώ νομίζω ότι ήταν ακριβώς λόγω κρίσης, την οποία την είχε νιώσει όλη η υφήλιος, εκτός από ένα μικρό γαλατικό χωριό, στο οποίο λεφτά υπήρχαν.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κι αυτο που λες ειναι αλλα νομιζω πως η τιμολογιακη πολιτικη τους καθοριζοταν αποκλειστικα με τα εδω δεδομενα κι εδω λεφτα ειχαμε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom