Koulis stark
Member
Μια τελευταία ερώτηση στο Γκιορεμε υπάρχουν συναλακτηρια για ευρώ σε τουρκική λίρα? Η να αλλάξω απο Ελλάδα ?
Άρα λες να μην αλλάξω απο Αθήνα ε ?Μια χαρά υπάρχουν. Είναι από τα πιο τουριστικά μέρη της Τουρκίας.
Νοίκιασε αυτοκίνητο.Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν μπορείς εύκολα να μετακινηθείς στην Καππαδοκία συγκεκριμένα θα μένουμε στο Γκορεμε.
Εχω διαβάσει οτι πολλες φορες τα κλέβουν επίτηδες για να μπλεξεις κλπ και να πληρώνεις παραπάνω ασφαλιστρα.Νοίκιασε αυτοκίνητο.
Νοίκιασε αυτοκίνητο και μη διαβάζεις μα...ίες.Εχω διαβάσει οτι πολλες φορες τα κλέβουν επίτηδες για να μπλεξεις κλπ και να πληρώνεις παραπάνω ασφαλιστρα.
Χαχαχα οκ. Μπορώ να βρω εκει στο Γκιορεμε επι τόπου να νοικιάσω ? Ακριβό γενικά ?Νοίκιασε αυτοκίνητο και μη διαβάζεις μα...ίες.
Εγώ θα έκλεινα από το Internet για το Kayseri. Tα περισσότερα γραφεία εκεί δεν είναι στο αεροδρόμιο, απλά στο φέρνουν εκεί την ώρα που θα κανονίσετε.Χαχαχα οκ. Μπορώ να βρω εκει στο Γκιορεμε επι τόπου να νοικιάσω ? Ακριβό γενικά ?
Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες !Εγώ θα έκλεινα από το Internet για το Kayseri. Tα περισσότερα γραφεία εκεί δεν είναι στο αεροδρόμιο, απλά στο φέρνουν εκεί την ώρα που θα κανονίσετε.
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση οσο αφορα τις εταιρείες αεροστατων το ξενοδοχείο μου προτείνει την Turkuaz 150€, την butterfly 180€ και την royal 170€ ποοα μου προτείνετε εσείς ?Εγώ θα έκλεινα από το Internet για το Kayseri. Tα περισσότερα γραφεία εκεί δεν είναι στο αεροδρόμιο, απλά στο φέρνουν εκεί την ώρα που θα κανονίσετε.