Καπου με ζεστη το χειμωνα ...???

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Και μακριά να είναι δεν πειράζει (πολύ) γιατί τα ταξί τους είναι πολύ οικονομικα. Με τις θάλασσες θα απογοητευτείς λιγάκι....

vaios

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
eyjafjallajokull
Θα ήθελα να μαθω ποσο θα κοστίσει μία εκδρομή πάνω από τα βασικά, έχω ακούσει πως όπου πας πληρώνεις ακριβά και τελικά θα σου έρθει πάνω από τα διπλάσια του βασικού.

Anastasia@

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Λατινικής Αμερικής
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Θα χρειαστώ την βοηθεια σας. Θέλω να πάω σε κάποιον προορισμό αυτές τις μέρες που να έχει καλό καιρό (αν μπορώ να κάνω και μπάνιο ακόμα καλύτερα) καθότι είμαι κρυουλιάρα :xmas_smile:. Ποια είναι η γνώμη σας? Έχει ταξιδέψει κανενας προς νότιο ημισφαίριο αυτήν την εποχή?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μια χαρα σε βρισκω.Δε μας διευκρινιζεις budget και λεμε ετσι ονοματα χυμα στον αερα.
Και Καραιβικη και Σευχελλες και Ινδονησια και ολα τα παραπανω που ειπαν τα παιδια.

varioAthens

Member
Μιλάμε για ΑΥΤΕΣ τις γιορτές??? Πρωτοχρονιά 2012??? :xmas_eek:
Εμείς να προτείνουμε, εσύ προλαβαίνεις να ετοιμαστείς και να πας???

Anastasia@

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Λατινικής Αμερικής
Η αλήθεια είναι ότι είχα στο μυαλό μου κάτι πιο κοντικό όπως Σαρμ ελ σειχ ή Σουδάν. Τελικά δεν με ακολουθεί κανείς, οπότε με βλέπω στο κολυμβητήριο :) Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις, θα τις έχω στα υπόψιν του χρόνου τέτοια εποχή!

fotini1

Member
Γεια σας παιδια και ευχαριστω για την αποδοχή!
φετος, πρωτη φορα στη ζωη μου θα ειχα χρονο να κανω ενα ταξιδι για 1,5/2 μηνες, νοεμβρη/δεκεμβρη, ΑΛΛΑ δεν ξερω που.
Δλδ ειμαστε δυο ατομα γυρω στα 50 δλδ οχι τοσο νεοι για τρελες περιπετειες. αναζητω μια χωρα ασφαλή, ζεστή και οχι τρελα ακριβή, να μπορω να τη γυρισω π.χ. με δικο μου αυτοκινητο. ε, γεροι ανθρωποι και κουρασμενοι θελουμε και τις ανεσεις μας
ιδέες;

φωτεινη

Viaggi

Member
Γεια σας παιδια και ευχαριστω για την αποδοχή!
φετος, πρωτη φορα στη ζωη μου θα ειχα χρονο να κανω ενα ταξιδι για 1,5/2 μηνες, νοεμβρη/δεκεμβρη, ΑΛΛΑ δεν ξερω που.
Δλδ ειμαστε δυο ατομα γυρω στα 50 δλδ οχι τοσο νεοι για τρελες περιπετειες. αναζητω μια χωρα ασφαλή, ζεστή και οχι τρελα ακριβή, να μπορω να τη γυρισω π.χ. με δικο μου αυτοκινητο. ε, γεροι ανθρωποι και κουρασμενοι θελουμε και τις ανεσεις μας
ιδέες;

φωτεινη
Μια ιδέα είναι ένα οδικό ταξίδι που θα ξεκινάει από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας στις ακτές τις Αδριατικής και θα συνεχίζει Ιταλία, από το βορά μέχρι τη Σικελία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom