• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κανόνες λειτουργίας του Forum "Οργανωμένα Ταξίδια"

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Το ξερω οτι ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τηρω τους ορους(βεβαια με ομορφο τροπο σας παρακαλω!) αλλα εγω ειδα πολλα ονοματα που ειπωθηκαν εδω μεσα για ξενοδοχεια που δεν ηταν καλα ΜΕ ΟΝΟΜΑ!Το σιγουρο ειναι πως η εμπειρια παιζει ρολο αλλα οταν εχεις δει με τα ματια σου ενα "αισχρο" μερος,κριμα δεν ειναι να το δουν & αλλοι ανθρωποι & να αναγκαστουν να ψαχνουν μεσα στην νυχτα να βρουν κατι αλλο σαν & μας????:shock:

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Υ.Γ οι τυχον αποριες ας μην εκφραζονται δημοσια, μπορειτε να στειλετε πμ στην διαχειρηστικη ομαδα
Εχω γινει κουραστικη, σας παρακαλω συνεχιστε εχοντας πρωτα διαβασει τους κανονισμους. Οποια απορια προκυψει την λυνουμε με πμ στους διαχειρηστες και οχι δημοσια.

Ειναι η τελευταια φορα που επεμβαινω για να σας υπενθυμισω κατι που υποτηθετε γνωριζετε και εχετε αποδεχτει

http://www.travelstories.gr/rules.php

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το θέμα έχει συζητηθεί εκατό φορές.

Άλλη μια φορά λοιπόν:

Όποιος θέλει να προβεί σε επίσημες καταγγελίες, μπορεί να απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς ή να ανοίξει δικό του σάιτ, για το οποίο θα είναι ο ίδιος νομικά υπόλογος. Και όχι να κάνει "καταγγελίες" οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι φυσικά και ανώνυμες σε sites στα οποία νομικά υπόλογος είναι κάποιος τρίτος.

Ευχαριστώ, μπορείτε να συνεχίσετε on topic μόνο. :)

EDIT: Με πρόλαβε η moderator για δέκατα του δευτερολέπτου :)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το ξερω οτι ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να τηρω τους ορους(βεβαια με ομορφο τροπο σας παρακαλω!) αλλα εγω ειδα πολλα ονοματα που ειπωθηκαν εδω μεσα για ξενοδοχεια που δεν ηταν καλα ΜΕ ΟΝΟΜΑ!Το σιγουρο ειναι πως η εμπειρια παιζει ρολο αλλα οταν εχεις δει με τα ματια σου ενα "αισχρο" μερος,κριμα δεν ειναι να το δουν & αλλοι ανθρωποι & να αναγκαστουν να ψαχνουν μεσα στην νυχτα να βρουν κατι αλλο σαν & μας????:shock:
Μεγαλύτερο κρίμα είναι όμως να έχει ντράβαλα με τη δικαιοσύνη ο Δευκαλίωνας.
Τώρα για παράδειγμα, αν θελησω να διαμείνω στα Βατερά της Μυτηλύνης θα στείλω στον fotast, ένα προσωπικό μύνημα, ώστε μέσω πάλι προσωπικού μυνήματος να μάθαινα για το εν λόγω παλάτι.
Από εκεί και έπειτα σε αυτό το τόπικ αναφέρθηκαν ένα ξενοδοχείο στη Ρώμη, κανονικά δε θα επρεπε να είχε αναφερθεί, αλλά από τις ξένες επιχειρήσεις κινδυνεύει λιγότερο να φάει μύνηση ο Δευκαλίωνας και ένα άλλο ξενοδοχείο στην Αθήνα το οποίο έχει ήδη κλείσει. Από επιχείρηση που δεν λειτουργει δεν υπάρχει κίνδυνος να φαει κανείς μύνηση.
Αν σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα του Travelstories υπάρχει κάποια αρνητική αναφορά σε οποιουδήποτε είδους επιχείρηση, καλό είναι να το αναφέρεις πατώντας το κουμπάκι της αναφοράς προκειμένου να την διαγράψουν οι υπεύθυνοι, μια προφανώς που θα τους έχει ξεφύγει.

Manos

Member
Αλήθεια γιατί μπήκε αυτός ο ορος βρε παιδιά ; :roll:

Από ο,τι βλέπω, παλιότερα δεν υπήρχε τέτοιος ορος !

http://web.archive.org/web/20080822131340/http://www.travelstories.gr/rules.php

Ενημερώθηκαν οι χρήστες πως άλλαξαν οι όροι έτσι ώστε να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν ?

Και άλλωστε αν δεν γράψουμε εδώ για ένα κακό ξενοδοχείο να ενημερώσουμε τους συνφορουμιτες μας, που θα το γράψουμε;
Άλλο οι ποινικές ευθύνες ενός ξενοδόχου, οπότε και θα τον καταγγείλω στο υπουργείο εμπορίου, και άλλο να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα.

Εντωμεταξύ, στους όρους, αναφέρεται ξεκάθαρα και πολλές φορές πως την ευθύνη για αυτά που γράφουν οι χρήστες την έχουν οι ίδιοι και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το travelstories.gr, οποτε υποθέτω πως όταν γράφουμε μια γνώμη για ένα ξενοδοχείο, δεν θέτουμε σε κίνδυνο το φόρουμ μας.

φοβάμαι πως αυτός ορος αποδυναμώνει τελικά το travelstories, αφού με αναγκάζει να αναζητώ σε άλλα site γνώμες για ξενοδοχεία που με ενδιαφέρουν.

Μήπως να το ξανασκεφτείτε; :roll:

Για παράδειγμα, θέλω να γράψω για ένα άθλιο ξενοδοχείο στο Λονδίνο, το όποιο κάποιος εδώ μέσα το πρότεινε σαν ένα καλό ξενοδοχείο για να μην τη πατήσει κι άλλος, αλλά έτσι που το βλέπω, δεν επιτρέπεται πλέον να το κάνω …

Και τελικά, αν το μεγάλο πρόβλημα μας είναι μήπως και βγούμε off-topic από αυτό το άχρηστο thread, μήπως να μεταφέρετε τα off-topic μηνύματα σε ένα νέο thread για να συνεχίσουμε εκεί ?
Η μήπως αυτό το θέμα είναι άνευ σημασίας;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οκ αφού βλέπω ότι συνεχίζεται η κουβέντα, θα απαντήσω, και μετά τα μηνύματα θα μεταφερθούν.

Αλήθεια γιατί μπήκε αυτός ο ορος βρε παιδιά ; :roll:
Για να διελευκανθεί το νομικό τοπίο σχετικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαι επειδή προσπαθώ να καλυφθώ νομικά!
Από ο,τι βλέπω, παλιότερα δεν υπήρχε τέτοιος ορος !

http://web.archive.org/web/20080822131340/http://www.travelstories.gr/rules.php

Ενημερώθηκαν οι χρήστες πως άλλαξαν οι όροι έτσι ώστε να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν ?

Σαφέστατα και ενημερώθηκαν, με σχετικές ανακοινώσεις και sticky topics, όπως γίνεται πάντα σε ότι έχει σχέση με τους κανονισμούς.

Το πρόβλημα επομένως ΔΕΝ είναι το αν ενημερώνονται οι χρήστες για αλλαγές στους κανονισμούς, αλλά το ότι παρότι τους διαβάζουν, τους αγνοούν σα να μην υπάρχουν.

Και άλλωστε αν δεν γράψουμε εδώ για ένα κακό ξενοδοχείο να ενημερώσουμε τους συνφορουμιτες μας, που θα το γράψουμε;
Άλλο οι ποινικές ευθύνες ενός ξενοδόχου, οπότε και θα τον καταγγείλω στο υπουργείο εμπορίου, και άλλο να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα.

Εντωμεταξύ, στους όρους, αναφέρεται ξεκάθαρα και πολλές φορές πως την ευθύνη για αυτά που γράφουν οι χρήστες την έχουν οι ίδιοι και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το travelstories.gr, οποτε υποθέτω πως όταν γράφουμε μια γνώμη για ένα ξενοδοχείο, δεν θέτουμε σε κίνδυνο το φόρουμ μας.

φοβάμαι πως αυτός ορος αποδυναμώνει τελικά το travelstories, αφού με αναγκάζει να αναζητώ σε άλλα site γνώμες για ξενοδοχεία που με ενδιαφέρουν.

Μήπως να το ξανασκεφτείτε; :roll:

Για παράδειγμα, θέλω να γράψω για ένα άθλιο ξενοδοχείο στο Λονδίνο, το όποιο κάποιος εδώ μέσα το πρότεινε σαν ένα καλό ξενοδοχείο για να μην τη πατήσει κι άλλος, αλλά έτσι που το βλέπω, δεν επιτρέπεται πλέον να το κάνω …

Και τελικά, αν το μεγάλο πρόβλημα μας είναι μήπως και βγούμε off-topic από αυτό το άχρηστο thread, μήπως να μεταφέρετε τα off-topic μηνύματα σε ένα νέο thread για να συνεχίσουμε εκεί ?
Η μήπως αυτό το θέμα είναι άνευ σημασίας;

Όλα τα παραπάνω συνοψίζονται στο ότι εγώ δε θα πάρω την ευθύνη χωρίς να ξέρω 100% νομικά τι γίνεται. Και επειδή το τοπίο είναι στην περίπτωση αυτή τουλάχιστον ΘΟΛΟ όπως έχω ενημερωθεί από δικηγόρους, η απόφαση είναι αυτή. Όλα τα υπόλοιπα, το αν αποδυναμώνεται το σάιτ, το αν ανατρέχουν τα μέλη σε άλλα σάιτ για κακές κριτικές ή οτιδήποτε, δεν αποτελούν κομμάτι της εξίσωσης, όσο εγώ δεν είμαι εξασφαλισμένος νομικά ότι δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα.

Manos

Member
Δεν είναι και τόσο θολό το τοπίο, ίσως δεν απευθύνθηκες στον κατάλληλο δικηγόρο.

Νομίζω πως από τη στιγμή που θα αποσύρεις ένα μήνυμα (κατόπιν αιτήματος του θιγόμενου) μέχρι η δικαιοσύνη να αποφανθεί, δεν έχεις καμία ευθύνη.

Όμως είναι κατανοητό και σεβαστό πως πρέπει να είσαι απολύτως κατοχυρωμένος. Δεν το αμφισβητεί κανείς !

Από την άλλη, θα επιμείνω, το πιο βασικό για τη διαχρονική επιτυχία ενός φόρουμ, είναι η αποδεδειγμένη αξιοπιστία των πληροφοριών που παρέχει.
Αν μας στερηθεί η δυνατότητα αναφοράς σε κακές εμπειρίες από υπηρεσίες και ξενοδοχεία, θα υπάρξει πρόβλημα ολοκληρωμένης και αξιόπιστης ενημέρωσης.

Μια μέση λύση (που δεν είναι η ιδανική, αλλά είναι κάτι) είναι να αλλάξει η διατύπωση.

Δηλαδή, άλλο να πούμε «δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από το DefTravel» και άλλο να πούμε «Μακριά από αυτόν τον απατεώνα τον Deftravel»
Θα μπορούσες δηλαδή να απαιτήσεις μια ήπια διατύπωση των καταγγελιών, έτσι ώστε να μη νοιώθεις και εσύ νομικά υπόλογος.

Άλλη μια λύση (λιγότερο επιθυμητή, αλλά καλύτερη από το τίποτα) είναι να μην αναφερόμαστε σε Έλληνες επιχειρηματίες, αλλά μόνο σε ξένους.
Αποκλείεται να σε μηνύσει το τάδε ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Προτάσεις κάνω, ίσως υπάρξουν κι άλλες.

Είναι όμως ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και καθοριστικής σημασίας – κατά τη γνώμη μου – για το μέλλον του site.

:)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καπου ειχαν διατυπωθει οι σχετικοί προβληματισμοί, αλλά δεν μπορώ να τους βρω για να τους παραθεσω. Εκεί πολύ αναλυτικά παρουσιαζόταν το ολο θέμα.
Εν ολίγοις: έχεις δίκιο, δεν υπάρχει ζήτημα αν διατυπωθούν δυσμενείς κρίσεις και μόνο και δεν γίνει αναφορά σε περιστατικό. Εν ολίγοις δεν υπάρχει θεμα αν πω οτι η Χ επιχείρηση δεν λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο και διαφορετικό πράγμα να πω οτι στην Χ επιχείρηση βρηκα μια κατσαριδα στη σουπα μου, στο κρεβατι μου κλπ. Ομως ειναι πολυ δυσκολο να εξηγηθεί στον κάθε ένα μας που σταματά το πραγματικό περιστατικό και που αρχίζει η κρίση. Θα μπλέξουμε σε ένα ατελειωτο "είπα-είπες" και δεν ξέρω αν κανείς υπεύθυνος του site έχει τη διάθεση να μπλέξει σε τετοιου ειδους αχαρες διευκρινήσεις με τον κάθε έναν από εμάς.
Ποτε δεν ειπαμε οτι ο Δευκαλίων θα καταδικαστεί τελικά από ποινικό δικαστήριο. Ειπαμε οτι μπορει να λαβει μηνύσεις και αγωγες. Και αυτό κανεναν δε χαροποιεί και επιπλεον σημαινει και δικαστικά εξοδα εκ του μη οντος.
Δηλαδή εκείνο που είπαμε είναι οτι ενδέχεται να εχει τραβηγματα με τη δικαιοσύνη και τελικά θα αθωωθεί από τα ποινικά δικαστήρια. Άλλο ζήτημα είναι φυσικά τα αστικά δικαστήρια. Εκει θα μπορουσε να υπάρξει αλλο ενα θεμα και πολύ πιο χρονοβόρο.
Στην τελική γιατί λοιπόν να μπλέξει με δικηγόρους και νομικά θέματα, εφόσον στο site κανει το κεφι του; Θα μπορουσε ενδεχομενως να το εβλεπε αλλιώς, αν το site του έφερνε τόσα έσοδα ώστε να έχει επί μονίμου βάσεως νομική υποστήριξη, οπως έχουν αγγλοφωνα κυρίως site του εξωτερικού με τα εκατομύρια επισκεψεις. Αλλά στην παρούσα περίπτωση δε μιλάμε για τέτοια μεγέθη και δεδομένου οτι η ελληνική γλωσσα δεν ειναι διεθνως τοσο διαδεδομένη, πιστευω οτι δε θα φθασει ποτε το Travelstories τα υψη επισκεψιμοτητας του tripadvisor επι παραδειγματι. Αν διαψευστω -και μακαρι- τοτε μπορει και να εχει τη δυνατοτητα ο Δευκαλιωνας να πληρωνει τους καλυτερους νομικους για να αναλαμβανουν τετοια θεματα. Τωρα γιατί να του συμβεί κατι τετοιο; Ακόμη και αν το θεμα δε φθασει ποτέ στο ποινικό ακροατήριο, αρκεί να συζητηθεί στο Συμβουλειο Πλημμελειοδικών για να έχει ο Δευκαλίωνας και σκοτουρες και καποια δικαστικά εξοδα. Γιατί; Για χάρη μας; Εγώ παντως δε θα ήθελα να μπλεξει κανεις εξ αιτιας μου, ακόμη και αν η καταληξη ηταν ευτυχης. Γενικά όσο αποφεύγει τα δικαστικά προβλήματα τόσο πιο κερδισμένος είναι κανείς. Ποιό το ώφελος για τον Δευκαλίωνα για μια εμπλοκή με τη δικαιοσύνη έστω και με ευτυχή κατάληξη; Και το ζήτημα έγκειται σε αυτό το σημείο: κανείς δικηγόρος δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να εγγυηθεί στον Δευκαλίωνα οτι με το να δίνει βήμα στους δυσαρεστημένους με κάποιες επιχειρήσεις δε θα βρεθεί και αυτός εμπλεκόμενος, ακόμη και αν τελικά η περιπέτεια του έχει ευτυχή κατάληξη.

Και επιπλεον ο λογος ύπαρξης αυτού του site ειναι η αφήγηση ταξιδιωτικών ιστοριών. Οχι η ευθεια αναφορά σε ξενοδοχεια και επιχειρησεις. Οποιος ενδιαφερεται για κατι τετοιο ας ψαξει αλλου. Υπαρχουν αρκετα στο διαδίκτυο που μπορουν να τον εξυπηρετησουν.
Από εκει και επειτα, ναι οσον αφορά τα ξενοδοχεια του εξωτερικου πολύ χλωμό το βλεπω να δημιουργουν προβλημα, αλλά αντε να ξαναμπαινεις καθε φορα στη διαδικασια να εξηγεις γιατί επιτρεπεις την εξιστόρηση για τα ξενοδοχεια και τις επιχειρησεις του εξωτερικου και οχι για τις ελληνικες επιχειρήσεις στον καθε ενα που θα εκφράζει την σχετική απορία. Υπάρχει και το μέγεθος της οικονομίας χρόνου. Κατι που ξεχνιεται πολύ συχνά ειναι οτι το site αυτό δεν εχει επαγγελματικό χαρακτήρα, αλλά είναι χόμπυ κάποιων ανθρώπων, με όλους τους περιορισμούς που επιφέρει κάτι τέτοιο.
ΥΓ Για όπου υπάρχει σιγουριά οτι δε θα υπάρχουν εμπλοκές, δεν γεννάται θέμα. Για παράδειγμα ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του για όλες αεροπορικές εταιρείες, και τις ελληνικές.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μια διευκρίνηση μόνο προς το Μάνο: δεν έχουμε ιδιαίτερο θέμα με τα ξένα ξενοδοχεία/πρακτορεία κλπ, εξάλλου όλα όσα αναφέρονται σε αυτά τα αφήνουμε. Το πρόβλημα αφορά τους έλληνες επαγγελματίες. :)

σαιτας

Member
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην ειδοποιουμε τους υπολοιπους για τα κακως κειμενα στα ελληνικα ξενοδοχεια. Στο booking μετα την διαμονη σου στελνουν μηνυμα οπου αξιολογεις και λες τα κακα του ξενοδοχειου, τα οποια κανεις δεν σβηνει απο την σελιδα. Εγω οπως παντα αναλαμβανω τις ευθυνες μου και σιγουρα μπορω να υποστηριξω και νομικα αυτα που υπογραφω. Γιατι λοιπον να βλεπουμε θεικες φωτογραφιες και οταν παμε εκει να ειναι μια αποθηκη μεσα στην υγρασια το δωματιο ?
Μπορουμε ομως να διαφημισουμε τα καλα ξενοδοχεια, οπως μπορει να μπει εδω ο ιδιοκτητης του ταδε ξενοδοχειου και να γραφει οτι ειναι μοναδικης ομορφιας και παραδεισος το οικημα του. αν λοιπον εγω παω σε ενα τετοιο που ειναι τρωγλη, θα κανω μηνυση στον δευκαλιωνα ? Αρα δεν πρεπει να αναφερουμε πουθενα ονοματα. καμμια πληροφορια οσον αφορα τα καλα και τα κακα ξενοδοχεια, εστιατορια κ.λ.π.
Αυτη βεβαια ειναι η γνωμη μου, χωρις να λεω οτι ο δευκαλιωνας πρεπει να μπει σε περιπετειες, σαφως θα τον προστατευσουμε οσο μπορουμε.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην ειδοποιουμε τους υπολοιπους για τα κακως κειμενα στα ελληνικα ξενοδοχεια. Στο booking μετα την διαμονη σου στελνουν μηνυμα οπου αξιολογεις και λες τα κακα του ξενοδοχειου, τα οποια κανεις δεν σβηνει απο την σελιδα. Εγω οπως παντα αναλαμβανω τις ευθυνες μου και σιγουρα μπορω να υποστηριξω και νομικα αυτα που υπογραφω. Γιατι λοιπον να βλεπουμε θεικες φωτογραφιες και οταν παμε εκει να ειναι μια αποθηκη μεσα στην υγρασια το δωματιο ?
Μπορουμε ομως να διαφημισουμε τα καλα ξενοδοχεια, οπως μπορει να μπει εδω ο ιδιοκτητης του ταδε ξενοδοχειου και να γραφει οτι ειναι μοναδικης ομορφιας και παραδεισος το οικημα του. αν λοιπον εγω παω σε ενα τετοιο που ειναι τρωγλη, θα κανω μηνυση στον δευκαλιωνα ? Αρα δεν πρεπει να αναφερουμε πουθενα ονοματα. καμμια πληροφορια οσον αφορα τα καλα και τα κακα ξενοδοχεια, εστιατορια κ.λ.π.
Αυτη βεβαια ειναι η γνωμη μου, χωρις να λεω οτι ο δευκαλιωνας πρεπει να μπει σε περιπετειες, σαφως θα τον προστατευσουμε οσο μπορουμε.
Άντε να τα ξαναπώ δια μια εισετι φορά:
Το booking καθώς και τα άλλα συναφή sites έχουν ως σκοπό την κράτηση δωματίων, εισιτηρίων, αυτοκινήτων κλπ. Πρόκειται δηλαδή για επαγγελματική - επιχειρηματική δραστηριότητα! Το οποίον σημαίνει οτι όσες επιχειρήσεις ξενοδοχειακές, εστίασης, ενοικίασης αυτοκινήτων κλπ συμμετέχουν στα εν λόγω sites όπως booking, expedia, κλπ. έχουν δεχθεί εκ των προτέρων να δημοσιεύται η κρίση των πελατών προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια επιχείρηση που τους προσφέρει κρατήσεις. Η δε κρίση των πελατών είναι απολύτως ονομαστική-και σίγουρο είναι οτι έχουν δοθει τα σωστα στοιχεία- μια και το booking και οι συναφείς ιστοσελίδες επι παραδείγματι έχει ουτως ή άλλως τα στοιχεία τους μέσω της κράτησης τους. Όσον δε αφορά το tripadvisor τα τελευταια νέα είναι οτι είχε και αυτό νομικά προβλήματα τέτοιου τύπου. Κάποιος μάλιστα είχε προσθέσει και τις συναφείς σελίδες από τον αγγλικό τύπο που αναφερόντουσαν σε αυτά. Πού έχει φθάσει πλέον το θέμα νομικά δεν ξέρω, αρκεί όμως οτι ανέκυψε.
Το Travelstories όμως είναι ενα ερασιτεχνικό site, δηλαδή στήθηκε λόγω του χόμπι του Δευκαλίωνα και του Θάνου, δεν είναι επιχείρηση, δεν έχει καμία συναλλαγή με επιχειρηματίες του ταξιδιωτικού χώρου και ο στόχος του είναι να δίνει ένα βήμα σε όσους θέλουν να διηγηθούνμια ταξιδιωτική τους εμπειρία. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με καταλύμματα, ας ανατρέξουν στα διάφορα tripadvisor, booking κλπ
Για την περίπτωση που αναφέρεις να βρεθείς δηλαδή σε κάποιο ξενοδοχείο για παράδειγμα στο οποίο έμεινα εγώ ευχαριστημένη, ενώ εσύ απογοητεύτηκες, δεν υπάρχει κίνδυνος νομικής εμπλοκής του Δευκαλίωνα - η εν πάσει περιπτώσει είναι ουσιαστικώς τελείως αμελητέος-οπότε το αφήνουμε να υπάρχει προκειμένου να μην βαρύνουμε το site με πάρα πολλές απαγορεύσεις. Αν παρόλη την προσοχή που επιδεικνύουν οι administrators και οι moderators αντιληφθεί κανείς οτι γίνεται μια έμμεση και κρυφή διαφήμηση σε κάποια ξενοδοχεία, εστιατόρια από τους ιδιοκτήτες τους ή από έχονττες οικονομικό συμφέρον, καλό θα ήταν να πατάνε το κουμπάκι της αναφοράς προκειμένου να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη καταχώρηση. Η έμμεση διαφήμιση άλλωστε και αυτή απαγορεύεται από τον κανομισμό του site.
Επομένως αναφέρουμε μόνο τα καλά που έχει πάει κανείς και όχι τα κακά. Είναι ο μόνος τρόπος προστασίας του Δευκαλίωνα και του Θάνου. Άλλος τρόπος προστασίας είναι να ανοίξουμε ένα ταμείο όπου θα συνεισφέρουμε όλοι μας από ένα -δύο ευρω προκειμένου να εχει καλυμένα ο Δευκαλίωνας τα δικαστικά του έξοδα σε περίπτωση που κάποιος επαγγελματίας του χώρου τα πάρει στο κρανίο και στραφεί κατά του Δευκαλίωνα τόσο αστικά, όσο και ποινικά(ακρύβυναν μάλιστα τελευταία με την επιβολη ΦΠΑ στις δικηγορικές εργασίες).:D
Τότε θα μπορούμε να γράφουμε ελεύθερα οτι έχουμε κατά νου και οτι μας συνεβη.
Για να μην παρεξηγηθώ να διευκρινήσω οτι την πρόταση αυτή την γράφω για την πλάκα του πράγματος και δεν την εννοώ σοβαρά. Αυτό όμως που εννοώ πολύ σοβαρά είναι οτι δεν μπορώ να κάνω παιχνίδια με την τσέπη του άλλου, να τον υποχρεώνω δηλαδή να πληρώνει νομική συμπαράσταση προκειμένου να κάνω εγώ το κέφι μου.
Εν κατακλείδι: Ναι το travelstories θα έχει και κάποιες ατέλειες σε σχέση με την πληροφόρηση για την ποιότητα των ελληνικών καταλυμάτων, χώρων εστίασης και διασκέδασης, των ελληνικών ταξιδιωτικών πρακτορείων και των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων. Η άλλη όμως εκδοχή είναι πολύ πιο δυσάρεστη για τον Δευκαλίωνα, οπότε πιστεύω οτι θα πρέπει να γίνει σεβαστό το γεγονός οτι δεν επιθυμεί να αναλάβει τέτοιο ρίσκο.

Και ας το πω ακόμη ακόμη πιο χοντρά: το site είναι του Δευκαλίωνα, με αυτούς τους όρους επιθυμεί να το λειτουργεί γιατί έτσι νοιώθει ασφαλής και λογαριασμό δεν είναι υποχρεωμένος να μας δωσει.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Και ας το πω ακόμη ακόμη πιο χοντρά: το site είναι του Δευκαλίωνα, με αυτούς τους όρους επιθυμεί να το λειτουργεί γιατί έτσι νοιώθει ασφαλής και λογαριασμό δεν είναι υποχρεωμένος να μας δωσει.
ε τωρα βρε Ερση, τι χοντρα??? απλα ελληνικα μιλάς! μα ποσο πιο πολυ να το αναλυσεις κι εσυ? ειπαμε, εδω δεν κανουμε οτι θελουμε ο καθενας, ακολουθουμε την γραμμη του Δεφ. !!!
....εχει κουραστει και αυτος να τα λεει και να τα ξαναλέει...:(

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος