coconut
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θιβετ
Για Καμποτζη δεν ξερω, αλλα στο Λαος που πηγα με ευρω, εβρισκα ευκολα ανταλλακτηρια.Το ερωτημα βεβαια ειναι αν μεχρι τον Αυγουστο θα υπαρχουν τα ευρω...
Eχω γίνει Τούρκα με δαύτη. Ολο λόγια, όλο υποσχέσεις και ουσία μηδέν. Επίσης έχει ακολουθήσει πιστά το ευρωπαικό μοντέλο και ενώ πριν δεν χρέωνε βαλίτσες κλπ, τώρα βλέπεις μια τιμή 30 $ πχ στο τέλος καταλήγει 50. Εταιρεία είναι, κέρδος θέλει θα μου πεις, αλλά ΔΕΝ ήταν έτσι παλιά και για αυτό βγάζω καπνούς απο τα αυτιά. Επίσης έχεις δίκο για ανύπαρκτες σχεδόν θέσεις. Ειναι ελάχιστες. Γνωστό κόλπο παραπλανητικής διαφήμισης. Δεν μου κάνει εντύπωση. Το καλό πάντως είναι ότι παραμένει η φθηνότερη, για να είμαστε δίκαιοι. Οχι σε όλα όμως. Εψαχνα πριν λίγο καιρό για Κίνα απο Κουάλα και μου έβγαζε τιμή μέχρι και 750 ευρώ!!! Απίστευτη!!! Ουτε η Qatar air να ήταν! (τα είπα και εγώ και ξαλάφρωσα ουφ). Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου και ότι άλλο ξέρεις μην τσιγγουνευτείς, να το μοιραστείς μαζί μου, θέλω να ξέρω (guesthouse, bar κλπ)Από περιέργεια, γιατί “προδομένη από την Air Asia”; Πες μας τον καημό σου... Θα δεις ότι δεν είσαι μόνη... Οι κουτοπόνηροι διαφήμισαν χθες το απόγευμα “free seats” για Κίνα και αλλού, για πτήσεις 11 Οκτωβρίου-14 Νοεμβρίου, η “προσφορά” τους άρχισε να “τρέχει” μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, όμως... με την όρεξη έμεινα. Μέχρι τη μία το πάλευα να βρω ΕΝΑ έστω φθηνό εισιτήριο για ΜΙΑ από τις πόλεις που είχαν διαφημίσει. Τζίφος. Το πρωί βρήκα μέιλ από την... πηγή μου στην Κουάλα, που μου εξηγούσε ότι κάποιες από τις “προσφορές” της Air Asia είναι πλασματικές. Ανακοινώνουν “free seats”, στις λίγες ώρες που μεσολαβούν μέχρι να αρχίσει να “τρέχει” η προσφορά εκείνοι προπωλούν τις θέσεις σε ταξιδιωτικά πρακτορεία, και στο τέλος διαθέτουν στο κοινό μία “free seat” ανά 4-5 πτήσεις τους. Κοροϊδία. Κάποιες φορές οι προσφορές τους “φυσάνε”, δεν το συζητάω, αλλά άλλες τόσες είναι σκέτη κοροϊδία... (Τα 'πα και ξελάφρωσα... ).
Αθήνα - Κουάλα 390? Με ποια εταιρεία? Τους Αιγύπτιους?Τα αεροπορικά τα έχω κλείσει εδώ και μήνες. Μου κόστισαν 390 ευρω μέχρι την Κουάλα Λουμπούρ.
Με 390 μην περιμένεις να ταξιδέψω με τους Αραβες. Ειμαι προλεταριάτο. Την θεώρησα τιμή ευκαιρία και για αυτό τα έκλεισα. Αυτή η τιμή δεν νομίζω να έχει υπάρξει στην ιστορία της Μαλαισίας. Υπόψην ότι είναι επιστρέψιμη χρέωση. Αν τελικά δεν πετάξω, παίρνω πίσω τα χρήματα με μια μικρή επιβάρυνσηΑθήνα - Κουάλα 390? Με ποια εταιρεία? Τους Αιγύπτιους?
το σύστημα της e-visa λειτουργεί ή απλά δεν το έκανες για Καμπότζη?Εχε οπωσδηποτε ενα χαρτονομισμα των 20$ για τη βιζα μαζι σου ακριβως,δωστα και κανε οτι δεν καταλαβαινεις αγγλικα γιατι ζητανε περισσοτερα παντα.