• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καμπάνα σε αεροπορική εταιρεία για το θάνατο σκύλου

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μα στις αποσκευές ο VIP - dog?
Μέχρι να καθιερωθούν ανθρώπινες συνθήκες μεταφοράς των σκύλων δηλώνω ότι η Ρόη μου θα απέχει από διεθνείς διαγωνισμούς.
Και μλάμε για ημίαιμο κόπρο ολκής.
( Διασταύρωση Λάση με Βλάση, υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μα στις αποσκευές ο VIP - dog?
Μέχρι να καθιερωθούν ανθρώπινες συνθήκες μεταφοράς των σκύλων δηλώνω ότι η Ρόη μου θα απέχει από διεθνείς διαγωνισμούς.
Και μλάμε για ημίαιμο κόπρο ολκής.
( Διασταύρωση Λάση με Βλάση, υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
μα πριν ταξιδέψουν τα ζώα με αεροπλάνο, δεν τα ναρκώνουμε? εγώ τα γατιά μου από την Κύπρο, τον γκάρφιλντ και τον κουμίκο, τα πότισα ειδικό χάπι για να ταβλιαστούν.

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Κρίμα το καημένο σκυλάκι... :( :( :(

Όπως και να έχει, κάποιος ευθύνεται και κάποιος πρέπει να πληρώσει για την ψυχή αυτή...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Είναι άραγε τυχαίο που η είδηση υπάρχει μόνο στο τέρας αξιοπιστίας "zougla.gr" ?

Αλλά ας υποθέσουμε ότι αληθεύει.

Ξέρετε πόσες παρόμοιες υποθέσεις έχουν οι αεροπορικές, ναυτιλιακές, κλπ εταιρίες, για κατοικίδια που κάτι έπαθαν στα χέρια τους? Και ναι, ενίοτε φτάνουν στα (αστικά) δικαστήρια, όπου οι ενάγοντες κερδίζουν αποζημιώσεις. Καλώς ή κακώς, είναι κάτι που κανονικά δεν αποτελεί είδηση.
Εκτός αν πρόκειται για την αδερφή του υφυπουργού (και κατά πάσα πιθανότητα, για διαρροή από το γραφείο του - στη λογική ότι κάθε δημοσιότητα την προεκλογική περίοδο είναι καλή δημοσιότητα....)

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Αναρωτιέμαι αν η κα Καμμένου θα είχε κερδίσει την υπόθεση αν δεν ήταν η αδελφή του υφυπουργού...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα