Delmem31458
Banned
Δε ηξερα οτι υπηρχαν αυτες οι εκπομπες. Σε ευχαριστω!Έχω δει πολύ πιο παράξενα πράγματα σε ταξιδιωτικά videos από vagrantholiday, shiey, fidias, yes theory και άλλους. Δεν ξέρω το συγκεκριμένο πόσο θα μου τραβούσε το ενδιαφέρον δεδομένου ότι καταρχάς δεν θα μπορεί να αποδειχτεί αν όντως δεν τρώει η κρυφοτρώει πίσω από την κάμερα και γενικά μάλλον δεν έχει ενδιαφέρον γιατί χωρίς φαγητό βρίσκεσαι σε μια φάση που απλά πας να βγάλεις την ημέρα και δεν μπορείς να απολαύσεις τίποτα οπότε πόσο να απολαύσει και ο τηλεθεατής; Το να πάει κάποιος σε ένα μέρος και να προσπαθήσει να ζήσει χωρίς χρήματα η με ελάχιστα βρίσκοντας πατέντες και παρουσιάζοντας τες είναι πιο ενδιαφέρον για εμένα.
Αν παρουσιαστεί σαν δοκιμασία μπορούν να βρεθούν κάποια άτομα που θα το παρακολουθήσουν όμως αρκεί να μιλάει στα Αγγλικά ο δοκιμαζόμενος για να στοχεύσει σε κάποια λίγα άτομα από ένα παγκόσμιο κοινό. Υπάρχουν εκατομμύρια άτομα που τους αρέσει να παρακολουθούν ταξιδιωτικά videos που έχουν μέσα σχετικές προκλήσεις αλλά δεν έχουν σχέση με αυτό το forum. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να γίνει η ερώτηση σου σε κάποιες σελίδες από τα ονόματα που παρέθεσα
Υπαρχουν ριαλιτι απωλειας βαρους, ισως να ειχε ενδιαφερον να βλεπαμε τον παρουσιαστη να αδυνατιζει.