• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα

Grisom

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλημέρα. Σας ανακάλυψα όταν άρχισα να συλλέγω πληροφορίες σχετικά με το γαμήλιο ταξίδι μου και μπορώ να πω ότι άλλαξε και ο προορισμός μου λόγω των χρήσιμων πληροφοριών και των καταπληκτικών φωτογραφίων σας. Σκέφτομαι λοιπόν Ταϋλάνδη (Μπανγκόγκ-Κο Σαμούϊ ή Πι ΠΙ) για αρχές Σεπτέμβρη. Εύχομαι καλά και πολλά ταξίδια σε όλους μας.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλως ηρθες και με το καλο ο γαμος και το ταξιδι! Διαλεξες ωραιο προορισμο , την Ταυλανδη! Για οτι πληροφοριες χρειαστεις για την οργανωση του ταξιδιου , εδω ειμαστε.
Ποιος ηταν ο αρχικος σου προορισμος και γιατι αλλαξες γνωμη?

Grisom

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Ο αρχικός μας προορισμός ήταν οι Μαλδίβες γιατί ονειρευόμασταν να πάμε στις παραλίες που βλέπαμε στις διάφορες φωτογραφίες. Όμως από ότι διάβασα ο καιρός εκείνη την περίοδο (Σεπτέμβρης) δεν είναι και ο καλύτερος λόγω βροχών. Έτσι το γυρίσαμε για Σιγκαπούρη και Μπαλί. Αλλά διάβασα εδώ στο site ότι το Μπαλί δεν έχει και από τις καλύτερες παραλίες και έτσι καταλήξαμε στην Ταϋλάνδη αφού μου έκαναν εντύπωση οι ιστορίες όλων σας και οι φωτογραφίες που ανεβάσατε. Ομολογώ ότι η Ταϋλάνδη ίσως να μην ήταν ούτε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου ως προορισμός όμως άλλαξα γνώμη μετά τις τραβελστορικές ιστορίες που διάβασα. Εκτός από τα νησιά που ανέφερα έχετε να μου προτείνετε και κάποια άλλα. Ευχαριστώ για τις ευχές σου.

varioAthens

Member
Καλωσόρισες Grisom!!! :)
Η ώρα η καλή και με το καλό το honeymoon στην Ταϋλάνδη!!!

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα&ίσως Ταιλάνδη πάλι!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Κίνας-Ιαπωνία-Περού
Καλημέρα. Σας ανακάλυψα όταν άρχισα να συλλέγω πληροφορίες σχετικά με το γαμήλιο ταξίδι μου και μπορώ να πω ότι άλλαξε και ο προορισμός μου λόγω των χρήσιμων πληροφοριών και των καταπληκτικών φωτογραφίων σας. Σκέφτομαι λοιπόν Ταϋλάνδη (Μπανγκόγκ-Κο Σαμούϊ ή Πι ΠΙ) για αρχές Σεπτέμβρη. Εύχομαι καλά και πολλά ταξίδια σε όλους μας.
Καλώς όρισες φίλε και καλό ταξίδι να έχεις!
Αν το έκανες 2 εβδομάδες νωρίτερα ίσως ταξιδεύαμε και μαζί,όλο και κάπου θα σε πετύχαινα....:D

Grisom

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Σε ευχαριστώ VarioAthens. Πιστεύω ότι η Ταϋλάνδη είναι η καλύτερη επιλογή κρίνοντας από τις ιστορίες σας.

Grisom

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Picos Apicos, διάβασα με προσοχή το θέμα σου και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το ξενοδοχείο που έκλεισες και άρχισα να το ψάχνω κι εγώ για εκεί. Σου εύχομαι να περάσεις καλά και περιμένω πληροφορίες όταν επιστρέψεις.

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Picos Apicos, διάβασα με προσοχή το θέμα σου και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το ξενοδοχείο που έκλεισες και άρχισα να το ψάχνω κι εγώ για εκεί. Σου εύχομαι να περάσεις καλά και περιμένω πληροφορίες όταν επιστρέψεις.
Φίλος έχει πάρα πολλά αρκετά φθηνά (σε σχέση με Ελλάδα φυσικά) και καλά ξενοδοχεία, εμείς λόγω ότι είμαστε 6 άτομα (3 ζευγάρια) επιλέξαμε αυτό που προτιμούσαν κατά βάση οι γυναίκες,αλλιώς ...(εμένα δε με πειράζει κ σε αντίσκηνο που λέει ο λόγος να μείνω).
Βέβαια για την τιμή που βρήκαμε,δε το σκεφτήκαμε και πολύ μιάς και αλλού θα μας ζητούσαν πολλές χιλιάδες ? για κάτι τέτοιο.
Εννοείται θα ποστάρω τα πάντα την επομένη της επιστροφής....
Αν θές πληροφορίες περισσότερες ρώτα και εμένα αλλά και τα παιδιά που είναι περισσότερο καιρό εδώ και γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες,η ώρα η καλή σου εύχομαι και καλό ταξίδι ,καλή προετοιμασία!!

Grisom

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Picos Apicos αν θυμάμαι καλά έκλεισες με ταξιδιωτικό πρακτορείο ή κάνω λάθος; Επειδή πρόκειται για γαμήλιο ταξίδι μάλλον θα κινηθώ κι εγώ για ξενοδοχείο όπως το δικό σου. Romantic woman ευχαριστώ για τις ευχές σου. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ωραίας παρέας.

Picos Apicos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Picos Apicos αν θυμάμαι καλά έκλεισες με ταξιδιωτικό πρακτορείο ή κάνω λάθος; Επειδή πρόκειται για γαμήλιο ταξίδι μάλλον θα κινηθώ κι εγώ για ξενοδοχείο όπως το δικό σου. Romantic woman ευχαριστώ για τις ευχές σου. Χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ωραίας παρέας.
Έκλεισα με το Cel, βέβαια έστειλα mail και επικοινώνησα με αρκετά πρακτορεία και διαπίστωσα τα εξής:
Για τα φθηνά σχετικά ξενοδοχεία (6-40?) καλά είναι να κλείσεις μόνος σου γιατί τα πρακτορεία τα βαράνε λόγω της ζήτησης,ειδικά εποχές Ιουλίου - Αυγούστου (που ταξιδεύουν οι περισσότεροι Έλληνες και Ευρωπαίοι)
Για τα ακριβά πετυχαίνουν αρκετά καλύτερες τιμές απο αυτές που θα βρείς στο internet και συμφέρει να κλείσεις απο αυτά.
Έχε μερικές σελίδες ανοιχτές με τα ξενοδοχεία και τις τιμές και κάνε σύγκριση με αυτές που θα σου λένε τα πρακτορεία ώστε να καταλάβουν ότι ψάχνεσαι και δε θα πέσεις στην παγίδα να πληρώσεις βλακείες.
Εμας αρχικά μας ζητούσε, το ίδιο πρακορείο για 4 λιγότερες ημέρες 1600? με πολύ φθηνότερο ξενοδοχείο (3*).:russianroulette:

Grisom

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Έχω στείλει κι εγώ email σε διάφορα πρακτορεία και περιμένω προσφορές. Θ ακολουθήσω την τακτική σου. Ευχαριστώ Picos Apicos.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom