• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς σας βρήκα!

Επόμενο Ταξίδι
Πάργα-Παξοί
Καλώς σας βρήκα όλους! Ονομάζομαι Ολυμπία και είμαι νέο μέλος του εναλλακτικού τουρισμού αλλά και των διακοπών. Camping ξεκίνησα να κάνω μόλις πριν 2 χρόνια στα 25 μου χρόνια, λάτρεψα την εμπειρία (παρά το γεγονός ότι ακόμα παλεύω με κάτι "φαντάσματα" παιδικών χρόνων) και σκοπεύω να υιοθετήσω σε όσες περισσότερες περιπτώσεις μπορώ την κατασκήνωση ως τρόπο διακοπών. Θέλω να απευθύνω μία ερώτηση στους παλαιότερους. Φέτος το καλοκαίρι θα επισκεφθούμε τους Παξούς και την Πάργα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε, ενημερώνοντας με για το αν υπάρχουν camping στους Παξούς. Έχω ψάξει σχεδόν σε όλα τα sites του διαδικτύου αλλά μάταια..

Εύχομαι σε όλους τις καλύτερες εμπειρίες στις κατά τόπους κατασκηνώσεις της ζωής...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας εκ των προτέρων!

Ολυμπία
Εκ Θεσσαλονίκης:clap:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
:welcome2: συμπολίτισσα Ολυμπία!:cool:

Αν και δεν μπορώ να σε ενημέρωσω για αυτό που ζητάς,
εύχομαι καλή και μακρά διαμονή στην ταξιδιάρικη παρέα μας!

Είμαι σίγουρος οτι σύντομα ολο κ κάποιο μέλος θα σου δώσει τις πληροφορίες που ζητάς!
:cool:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
:welcome:ολυμπια!!!
για παξους ξερω οτι δεν εχει οργανωμενο camping!
κατι φιλες μου που πηγαν περυσι, εκαναν ελευθερο στον λογγο!ηταν πολυ καλα απ' ο,τι ξερω και ειχε ντουζιερες και τουαλετα σε μια ταβερνα πανω στην παραλια!!!

Επόμενο Ταξίδι
Πάργα-Παξοί
Ευχαριστώ!

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα και τις πληροφορίες. Καμιά ιδέα για Πάργα; Εντοπίσαμε 2 κάμπινγκ. Μας είπαν καλά λόγια για το ένα από αυτά και την παραλία του. Λέγεται Βάλτος. Σε περίπτωση που το έχει επισκεφτεί κάποιος, ας μου πει κάποιες εντυπώσεις. Είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, ιδιαίτερα αφού θα προέρχονται από ιδία εμπειρία.

Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Ολυμπία :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills