Να λοιπόν που μπορεί να συμβεί και αυτό, να ταξιδεύεις, να γράφεις για ταξίδια και να μην έχεις αντιληφθεί το Travelstories. Το μικρόβιο του ταξιδιού το είχαμε μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία μάλλον εκ γενετής και στην πορεία η ασθένεια αποδείχτηκε ανίατη. Με αφετηρία τη Γερμανία στην οποία και σπούδασα επισκεφτήκαμε τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και αργότερα αφού επιστρέψαμε στην Ελλάδα με πενιχρότατα οικονομικά μέσα ξεκινήσαμε για την Ανατολή, στην οποία εγώ τουλάχιστον άφησα κάποιο κομμάτι του εαυτού μου. Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια έχουμε επισκεφτεί τις περισσότερες χώρες της Ασίας, τμήματα της Αφρικής και της Ν. Αμερικής.
Περισσότερα για τις χώρες που έχουμε επισκεφτεί μπορείτε να διαβάσετε στην προσωπική μου ιστοσελίδα Traveltips.gr.
Ευχαριστώ τον κ. Καλογρίδη για την προσωπική πρόσκληση συμμετοχής στο Forum, (θα είχα συμμετάσχει ούτως ή άλλως, όταν η διαδικτυακή μου περιπλάνηση θα με έφερνε σίγουρα κάποια στιγμή κοντά σας) και τον κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλο για την (ταυτόχρονη) προσωπική πρόσκληση.
Καλώς σας βρήκα όλους σας!
Περισσότερα για τις χώρες που έχουμε επισκεφτεί μπορείτε να διαβάσετε στην προσωπική μου ιστοσελίδα Traveltips.gr.
Ευχαριστώ τον κ. Καλογρίδη για την προσωπική πρόσκληση συμμετοχής στο Forum, (θα είχα συμμετάσχει ούτως ή άλλως, όταν η διαδικτυακή μου περιπλάνηση θα με έφερνε σίγουρα κάποια στιγμή κοντά σας) και τον κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλο για την (ταυτόχρονη) προσωπική πρόσκληση.
Καλώς σας βρήκα όλους σας!