• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς σας βρήκα!!

economlena

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Amsterdam
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Το όνομα μου είναι Ελένη,είμαι 24 χρονών και έχω βάλει ως στόχο της ζωής μου να μη μιζεριάζω ποτέ και να κάνω όσα περισσότερα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μπορώ!

skoumpi

Member
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Το όνομα μου είναι Ελένη,είμαι 24 χρονών και έχω βάλει ως στόχο της ζωής μου να μη μιζεριάζω ποτέ και να κάνω όσα περισσότερα ταξίδια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μπορώ!
:welcome:Ελένη.... Εχεις βαλεις στοχο κατι πολυ ωραιο. Σου ευχομαι να το πετύχεις και καλά ταξίδια!!!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς ήρθες Ελένη!Μ άρεσε αυτό που είπες"να μη μιζεριάζω ποτέ"...δύσκολα βρίσκεις σήμερα ανθρώπους που να μην γκρινιάζουν και να μη μιζεριάζουν και δυστυχώς και τα δύο αυτά κουσούρια είναι "κολλητικά":haha:σαν τις ιώσεις οπότε ...μακρυά.
Εύχομαι να καταφέρνεις είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος είτε με μικρές είτε με μεγαλύτερες αποδράσεις να ξεφεύγεις και να χαίρεσαι τη ζωή σου!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
καλωσήρθες ελένη, συνονόματη! Ωραίους στόχους έχεις θέσει! Καλά ταξίδια σου εύχομαι.

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
καλώς ήρθες Ελένη, εύχομαι η ...ανακάλυψη του σάιτ να σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο στη ...μάχη σου κατά της μιζέριας

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88