lefkogianos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ..Άγνωστο ακόμα..
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολος ο κόσμος!
Καιρό τώρα, διάβαζα στο φορουμ τις διάφορες εμπειρίες και πληροφορίες ως αποτέλεσμα της αναζήτησής μου στο google για να βρω πληροφορίες για τα ταξίδια μου και τώρα, πήρα την απόφαση να εγγραφώ..!Μέχρι πέρυσι τα μοναδικά ταξίδια που είχα κάνει ήταν στη Κρήτη από όπου και κατάγομαι και κάποια στη πελλοπόννησο,Αθήνα,Ήπειρο και Θεσσ/νικη στη 5ημερη..
Πέρυσι, πριν τα Χριστούγεννα πήρα την άπόφαση να επισκεφτω 2φίλους στην ολλανδία που σπούδαζαν και από τότε <<κόλλησα>> και θέλω να πηγαινω κάθε χρόνο καπου στο εξωτερικό.
Περυσι λοιπόν πήγα ολλανδια (κυριώς ουτρέχτη και αμστερνταμ), βρυξέλλες και στη γερμανία, στο Αμβούργο. Φέτο το φλεβάρη πήγα βιέννη και μπρατισλάβα που ήταν υπέροχα και θα ξαναπάω σίγουρα.!
Αυτές τις μέρες θα καταθέσω τα χαρτιά μου για εράσμους ή στην ιταλία σε μια πολη κοντά στο μιλάνο ή στην τσεχία στην opava
Για να δούμε...
Καλώς σας βρήκα και πάλι/..!
Πέρυσι, πριν τα Χριστούγεννα πήρα την άπόφαση να επισκεφτω 2φίλους στην ολλανδία που σπούδαζαν και από τότε <<κόλλησα>> και θέλω να πηγαινω κάθε χρόνο καπου στο εξωτερικό.
Περυσι λοιπόν πήγα ολλανδια (κυριώς ουτρέχτη και αμστερνταμ), βρυξέλλες και στη γερμανία, στο Αμβούργο. Φέτο το φλεβάρη πήγα βιέννη και μπρατισλάβα που ήταν υπέροχα και θα ξαναπάω σίγουρα.!
Αυτές τις μέρες θα καταθέσω τα χαρτιά μου για εράσμους ή στην ιταλία σε μια πολη κοντά στο μιλάνο ή στην τσεχία στην opava
Για να δούμε...
Καλώς σας βρήκα και πάλι/..!