• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα ¨-)

konstilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα ¨-)
Καλήμερα σας...για εμένα είναι Καλησπέρα τώρα¨-)
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μεταφερθεί το ποστ στο άλλο μπλογκ..
Μπορεί να το κάνει κάποιος,λόγω δικής μου άγνοιας?Αν πρέπει να το κάνω εγώ κάποιος να μου εξηγήσει πώς??
Επίσης θα είμαι Έλληνας του εξωτερικού για ακόμα 2 βδομάδες..
Ότι νομίζετε καλύτεροο εσείς ¨-)
Σήμερα δεν έχω πολύ χρόνο..θα γράψω λεπτομέρειες μέσα στη βδομάδα..περί ζωής εδώ και Δυτικοποίησης ¨-)

264George

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαυροβούνιο-Κροατία
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειο Ακρωτήρι
Καλησπέρα,
με λένε Κωνστήλια και μπήκα στην παρέα σας πριν από κάποια λεπτά..
... σας γράφω από τα Νησιά του Σολομόντα,όπου βρίσκομαι εδώ και 1 χρόνο περίπου ...

καλώς ήρθες στην παρέα

και καλή επιστροφή στη μαμά πατρίδα;)

konstilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα ¨-)
Η ιστορία μεταφέρθηκε στο 'Ενα ξεχασμένο μέρος, Νησιά του Σολομώντα

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Επίσης θα είμαι Έλληνας του εξωτερικού για ακόμα 2 βδομάδες..
Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς πριν επιστρέψεις?
Γιατί μετά από τις παραλίες και τη χαλαρή ζωή, αν έρθεις εδώ στο καταχείμωνο, που ειδικά τώρα είναι τρελοκομείο και όλα καταρρέουν, θα σε πιάσει κατάθλιψη.
Δεν μπορείς να κάνεις μια δική σου δουλειά εκεί? π.χ. ένα μικρό εστιατόριο για τουρίστες, ή ένα ταξιδιωτικό γραφείο που να εξυπηρετεί τους ξένους και να τους δείχνει τα ωραία μέρη των νησιών, ή ένα σουβενιράδικο. Ή ακόμα να συνεργαστείς με κάποιο γιατρό και να κάνετε μια μικρή ιδιωτική ιατρική επιχείρηση, ειδικά για ξένους που επισκέπτονται το νησί. Από ότι αναφέρεις ο τομέας αυτός υστερεί.
Αν ο κόσμος, όπως λες, έχει κακή σχέση με την εργασία, δεν θάχεις και ανταγωνισμό.

konstilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα ¨-)
Τα έχω σκεφτεί αυτά που λες!!
Το ξέρω ότι δεν είναι η καλύτερη περίοδος να γυρίσω Ελλάδα αλλά λείπω από τα 18 που έφυγα για να σπουδάσω στην Ιταλία και θα ήθελα να ζήσω για λίγο στην Ελλάδα..1 χρόνο το αγροτικό μου και μετά θα δω,δεν νομίζω να μείνω περισσότερο..
Το καλό με αυτό το μέρος είναι ότι επειδή είναι πολύ μικρό μπορείς να γνωρίσεις πολύ κόσμο και αρκετά ενδοιαφέρον ανθρώπους,ήδη είχα κάποιες προσφορές για δουλειά σε άλλες χώρες και αυτό νομίζω ότι θα κάνω στο μέλλον..
Για εμένα είναι ιδανικό αν μπορώ να ταξιδεύω και να δουλεύω για τα προς το ζειν και η δουλειά μου μπορεί να μου το επιτρέψει αν καταφέρω να μη χαθώ στην καθημερινότητα!!
Όσο αφορά τον τουρισμό εδώ δυστυχώς δεν έχουν ιδιαίτερο τουρισμό για να μπορέσω να κάνω κάτι πάνω σε αυτό..Είχαν πριν τον πόλεμο 2002-2003 (νομίζω) και μετά τίποτα,δεν έχουν ιδιαίτερες υποδομές και είναι πανάκριβα..οπότε δεν έρχεται πολύ κόσμος..
Από την άλλη αυτό είναι που κάνει μοναδικό αυτό το μέρος,το ότι είναι ξεχασμένο και μπορείς να δεις και να ζήσεις εμπειρίες που σε λίγα μέρη μπορείς να βρεις πλέον..
Για την ιατρική εδώ δεν έχουν σχεδόν τίποτα και είναι λίγα αυτά που μπορείς να κάνεις σαν γιατρός..είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντικό συναισθηματικά..Κάτι που θα μπορούσα να κάνω και το σκέφτομαι αρκετά σοβαρά είναι ένα master σε Δημόσια Υγεία και να δουλέψω πάνω σε αυτό,ουσιαστικά για να βοηθήσω όσο γίνεται να καλυτερέψει το σύστημα..
Θα δω..1 χρόνο στην Ελλάδα θα έχω χρόνο να αποφασίσω!!!Χρειάζομαι λίγο χρόνο μακρυά από εδώ για να επεξεργαστώ τι έχω ζήσει πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση..

fou

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλώς ήλθες κι από μένα. Η εμπειρία σου θάναι μοναδική. Σκέψου καλά τις επιλογές σου. Τα πάντα εδώ είναι υπό κατάρευση. Έχω φίλους που ζούσαν έξω, ήλθαν Ελλάδα, δούλεψαν εδώ, είδαν το χάλι και ξανάφυγαν (με οικογένειες κλπ)."Ο σώζων εαυτόν σωθήτω".
Με ενδιαφέρει πολύ η εμπειρία σου από τα Νησιά του Σολομώντα. Αν γράφεις κάπου αλλού εξήγησέ μου που, γιατί θέλω να την παρακολουθήσω.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλώς ήλθες κι από μένα. Η εμπειρία σου θάναι μοναδική. Σκέψου καλά τις επιλογές σου. Τα πάντα εδώ είναι υπό κατάρευση. Έχω φίλους που ζούσαν έξω, ήλθαν Ελλάδα, δούλεψαν εδώ, είδαν το χάλι και ξανάφυγαν (με οικογένειες κλπ)."Ο σώζων εαυτόν σωθήτω".
Με ενδιαφέρει πολύ η εμπειρία σου από τα Νησιά του Σολομώντα. Αν γράφεις κάπου αλλού εξήγησέ μου που, γιατί θέλω να την παρακολουθήσω.
Πηγαινε στις ταξιδιωτικες ιστοριες σε εξελιξη

fou

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Ευχαριστώ Κλεοπάτρα. Την βρήκα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη