Μη τρομαζετε και μη τρομαζετε και τους 19χρονους. 200 μ/ω στην autotobahn δεν ειναι εξωπραγματικο γιατι ο δρομος ειναι σχεδον ευθεια. Οι στροφες ειναι παρα πολυ ανοικτες και εχεις ορατοτητα πολλων χλμ. Ενα 1600 - 2000κε μπορει να παει ανετα (κοιτωντας και το τοποιο εξω!) με 150-180. Για καποιο αυτοκινητο σενταν με μεγαλυτερο κινητηρα μπορει να παει με 200+ και μιλαμε οτι παντα στη μεσαια λωριδα για να μην εμποδιζουμε τους "γρηγορους" της αριστερης.
Το μοτο "η ταχυτητα σκοτωνει" ισχυει για τους Ελληνικους δρομους. Στη Γερμανια συνηθως "σκοτωνουν" η βλακεια του οδηγου που δεν τηρει τους κανονες, τα ελαφια (οταν καβαλησουν τους ψηλους φρακτες και ξαφνικα τα χτυπησεις με 150+) και ο υπνος στο τιμονι (οι γνωριζοντες ξερουν γιατι μιλαω).
μικτή παρέα 3 αγόρια 2 κορίτσια κατα πάσα πιθανότηταΘα είστε μόνο άντρες φίλοι ?? η μικτή παρέα ???
Γιατι αν πας Βερολίνο έχει σημασία
Θέλω να ξαναπάω οπωσδήποτε κάποτε απλά έχω πάει όπως ανέφερα πάραπάνω δύο φορές που όντως είναι λίγες για Λονδίνο και οι άλλοι έχουν πάει Ρώμη οπότε ήταν θέμα αμοιβαίων υποχωρήσεων μιας και εγώ θα ήθελα Ρώμη.Για Βαρκελώνη δεν το είχα σκεφτεί καν μιας και δεν είχα ακούσει παρα πολλά γι'αυτήν-στο δικό μου κύκλο τουλάχιστον.