Avgousta*
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λασίθι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδας, Ισλανδια
Από που να αρχίσω; Θα αρχίσω από τα συνηθισμένα! Να ευχηθώ καλά ταξίδια,νέους προορισμούς και εμπειρίες σε όλους και να σας ευχαριστήσω για όλα όσα γράφονται και με ταξίδεψαν,πριν καν μπεί η ιδέα του ταξιδιού στο μυαλό μου! Οι προορισμοί μου μέχρι στιγμής ήταν: Γερμανία(πριν χρόοονια),Ιταλία(Βενετία),Κροατία,Κωνσταντινούπολη! Πέρασε καιρός από τοτε και επιτέλους ήρθε η ώρα(έκπληξη από τον καλό μου) καθώς μας έχει φάει η απόσταση να πάμε κάπου τα δυό μας!! Και ναί πάμε στην Πράγα. Να πώ εδώ πως οι πληροφορίες για την Πράγα από τα μέλη είναι παραπάνω από πολύτιμες (να το πώ πιο σωστά είστε άπαιχτοι) και νομίζω πως εκτός από τα ζεστά μου ρούχα,τα οποία σίγουρα θα χρειαστούν,θα πάρω μαζί και τις εμπειρίες όλων! Κλείσαμε ένα πακέτο σε ένα πρακτορείο (χωρίς ξεναγήσεις),4μέρες(27/12-30/12)με τελική τιμή 335 ευρώ το άτομο. Μας είπαν πως τους κωδικούς θα τους παραλάβουμε από κάποιον εκπρόσωπο τους που θα συναντήσουμε στο αεροδρόμιο τη μέρα του ταξιδιού. Να σημειώσω πως το πρακτορείο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα φύγουμε. Με αγωνία προσμένω τις πολύτιμες γνώμες και συμβουλές όλων!