• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς με βρήκατε :)

GiannisP.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλόννησος Aug 2020
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Χαιρετώ με τη σειρά μου.

Ψάχνοντας πληροφορίες για Δονούσα, που θα πάω solo σε 11 μέρες, "έπεσα" στο forum σας. Έχω ξεκινήσει ήδη το διάβασμα. Οποιαδήποτε πληροφορίες έχετε για τη Δονούσα, ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη. Αυτοκίνητο δεν θα πάρω, θέλω να κάνω ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Δωμάτιο έχω κλείσει ήδη, τις μετακινήσεις σκέφτομαι, αλλά όλα θα γίνουν ;)

Γιάννης

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Χαιρετώ με τη σειρά μου.

Ψάχνοντας πληροφορίες για Δονούσα, που θα πάω solo σε 11 μέρες, "έπεσα" στο forum σας. Έχω ξεκινήσει ήδη το διάβασμα. Οποιαδήποτε πληροφορίες έχετε για τη Δονούσα, ευπρόσδεκτη και καλοδεχούμενη. Αυτοκίνητο δεν θα πάρω, θέλω να κάνω ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Δωμάτιο έχω κλείσει ήδη, τις μετακινήσεις σκέφτομαι, αλλά όλα θα γίνουν ;)

Γιάννης
Γιάννη, :welcome2:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Χαιρετώ με τη σειρά μου.

Γιάννης
Καλημέρα ! Καλώς ήρθες !
Δεν έχω πάει Δονούσα, αλλά όταν θα έρθει η σειρά αυτού του ταξιδιού, θα σε ρωτήσω λεπτομέρειες να μου πείς :) :) :)

GiannisP.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλόννησος Aug 2020
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλημέρα ! Καλώς ήρθες !
Δεν έχω πάει Δονούσα, αλλά όταν θα έρθει η σειρά αυτού του ταξιδιού, θα σε ρωτήσω λεπτομέρειες να μου πείς :) :) :)
Kαλημέρα, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :)

Έχω "μαζέψει" ο,τιδήποτε υπάρχει στο internet για τη Δονούσα. Με το που επιστρέψω θα γράψω εντυπώσεις και γνώμη. Θα χαρώ να βοηθήσω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Kαλημέρα, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :)

Έχω "μαζέψει" ο,τιδήποτε υπάρχει στο internet για τη Δονούσα. Με το που επιστρέψω θα γράψω εντυπώσεις και γνώμη. Θα χαρώ να βοηθήσω.
Αν τυχόν χρειάζεσαι κάτι απο Νάξο ( αν συμπεριλαμβάνεται φυσικά στις διακοπές σου και δεν έχεις πάει ) μπορώ να σου πώ οτι θέλεις !

GiannisP.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλόννησος Aug 2020
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Be good (aka να'σαι καλά :) ) Θα πάω μόνο Δονούσα για μια εβδομάδα, αλλά το κρατάω αυτό που είπες για μελλοντική χρήση :D

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Be good (aka να'σαι καλά :) ) Θα πάω μόνο Δονούσα για μια εβδομάδα, αλλά το κρατάω αυτό που είπες για μελλοντική χρήση :D
Ότι θές :)
Απο όσο ξέρω, Δονούσα πάς μέσω Νάξου, γι' αυτό προσφέρθηκα ! Πέρυσι που ήμουν Νάξο, σκέφτηκα να πάω Δονούσα για μία μέρα. Αλλά η Νάξος είναι μεγάλο νησί ( και πάρα πολύ όμορφο, με πολλά να προσφέρει για περιήγηση ), οπότε δεν άλλαξα το πρόγραμμα μου.
Θέλω όμως πολύ να πάω στη Δονούσα ! Μου αρέσουν τα μικρά νησιά....έχουν πολύ ξεκούραση !!! :)
Εύχομαι να περάσεις όμορφα !!

GiannisP.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλόννησος Aug 2020
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστώ πολύ Τάνια, Δονούσα πάει απευθείας το BlueStar, ενώ από Νάξο πάει ο Σκοπελίτης. Επειδή έχω χρόνια να πάω διακοπές, βρήκα ευκαιρία με τη Δονούσα να μη πάρω αυτοκίνητο, θα κλείσω και το κινητό και τέλος :) ΔΙΑ-ΚΟ-ΠΕΣ :D :D :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom