• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλύτερο ταξίδι του 2012

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλή χρονιά κι από μένα, να έχουμε την υγεία μας και αγάπη γύρω μας, να μπορούμε να κάνουμε τα ταξίδια μας και όσα μας γεμίζουν.
Εγώ φέτος έκανα ένα ταξίδι στο εξωτερικό οπότε μπορώ να πω ότι αυτό ήταν το καλύτερο. Road trip Ιταλία, στην Toscana, Liguria και Emilia Romagna με το σύζυγο, απίστευτες εικόνες και χρώματα και ελευθερία κινήσεων. Πιο πολύ ευχαριστηθήκαμε την επαρχία και τα χωριά παρά τις μεγάλες (σίγουρα όμορφες) πόλεις.
Άντε και στα επόμενα ταξίδια, πραγματικά ή της φαντασίας:clap:

Vito

Member
Η πιο ιδιαίτερη ταξιδιωτική εμπειρία του 2012 ήταν η Αιθιοπία, ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2011 και ολοκληρώθηκε το 2012. Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο, γιορτάζαμε τα Αιθιοπικά Χριστούγεννα.

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Εγώ περυσι από εξωτερικό πήγα Ρώμη, Πράγα, Δρεσδη και Αϊβαλί. Παντού πέρασα υπέροχα, αλλά η αυθεντικότητα του Αιβαλί μου φάνηκε μοναδική και τόσο ανεπιτηδευτη!!

Maracuya

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
που πηγες Ερασμους ??
Βρυξέλλες, πόλη την οποία συστήνω ανεπιφύλακτα για τους ταξιδιάρηδες φοιτητές που πάνε Εράσμους. Αν και η μουντίλα του καιρού δεν παλεύεται, από άποψη τοποθεσίας είναι ίσως η ιδανικότερη στην Ευρώπη για εκδρομούλες. Εκτός του οτι το δίκτυο των τρένων καλύπτει πολλές γειτονικές χώρες, έχει και η Ryanair πτήσεις προς ένα σωρό προορισμούς από το Charleroi που είναι μία ωρίτσα από την πρωτεύουσα. Ουσιαστικά μπορείς δηλαδή να πας όπου, μα όπου θες και πολύ οικονομικά.
Πιστεύω αν δεν ήμουν τόσο πηγμένη στο πανεπιστήμιο και ένοιωθα λίγο πιο ξεκούραστη τα σκ θα μπορούσα να είχα κάνει πολλά περισσότερα ταξιδάκια.

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Δύο ταξιδιωτικές στιγμές μπορώ να ξεχωρίσω για το 2012:
  • Διαδρομή μέσα στο εθνικό πάρκο του Uyuni με το Land Cruiser φορτωμένο με 8 επιβάτες
  • Meditation στο Machu Picchu
Το Ταξίδι είναι πρώτα στο μυαλό μας. Κρατάτε αδέρφια!!!!

XRISTOS71

Member
2 ταξίδια και για εμάς .
Λατρεμένη Κωνσταντινούπολη για 1 εβδομάδα (οικογενειακές διακοπές )
και 4 μέρες Ισραήλ με Πεθερό -Θεό !!!!!!!!!

Καλή χρονιά σε όλους να είναι το 2013

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καποια ταξιδια κ για μενα (η Ιταλία δεν μετραει όπως ειπε η italitsa, εκεί ειναι το 2ο σπιτι μας)..που με καλυψε ο Μέγιστος πλήρως.
Ινδία το καλύτερο. δυνατές εικόνες. πολύ δυνατές. να πάτε.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Καλή χρονιά κι από μένα με υγεία και αρκετά ταξίδια. Λοιπόν, το 2012 έκανα δύο ταξίδια σε Ανδαλουσία και Βαλτική. Και τα δύο ήταν εξαιρετικά. Αν υποχρεωθώ να διαλέξω όμως θα πω ότι το καλύτερο ήταν στη Βαλτική κι αυτό γιατί βρήκα και τις τρεις χώρες υπεράνω των προσδοκιών μου.

antonio1969

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά το θέμα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, απλά ο κάθε ένας να αραδιάζει τα μέρη που πήγε- κανα δυό δηλαδή. Λες και ταξιδεύουμε όλο το χρόνο και θα διαλέξουμε και το καλύτερο μέρος...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα