chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Mε έπιασε jet lag :xmas_cheesygrin: και δεν ήταν και παραγωγική χρονιά.... φαντάσου. :xmas_lol::xmas_lol: να'σαι καλά taver να κάνεις μπόλικα ταξίδια. Εγώ σου εύχομαι πάντως στο 2013 καλό ξεκίνημα και στην υποσαχάρια Αφρική. Και σε αντίσκηνο βεβαίως βεβαίως2012... Μια χρονιά λιγότερο παραγωγική ταξιδιωτικά για μένα απ΄ ότι οι 2 προηγούμενες, αλλά πολύ παραγωγική σε απόλυτα νούμερα. Μια χρονιά που ξεκίνησε με τα πυροτεχνήματα στη Marina της Σιγκαπούρης, και τελείωσε μετά από 24 ταξίδα σε 16 διαφορετικές χώρες εκτός από την Ελλάδα (οι 6 για πρώτη φορά), 77 πτήσεις, 68 διανυκτερεύσεις σε 39 διαφορετικά ξενοδοχεία/καταλύματα (συν κάποιες διανυκτερεύσεις σε σπίτια & αεροπλάνα), συναλλαγές σε 11 διαφορετικά νομίσματα κλπ. Και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, χωρίς να διασχίσω τον Ατλαντικό, και χωρίς να επισκεφτώ καθόλου την Ελβετία (πέραν από διελεύσεις transit σε 2 αεροδρόμια).Αν πρέπει να διαλέξω ένα ταξίδι, η χρονιά αυτή περιλάμβανε και την πρώτη μου επίσκεψη στην Ινδία. Αναγκαστικά, η εμπειρία αυτή ξεχωρίζει από όλες τις άλλες και τις επισκιάζει....
Θεος......δεν εχω λογια!! :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin: