• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλύτερος-η Έλληνας τραγουδιστής

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Από γυναίκες η γυναίκα ποδοσφαιρίστρια. Από άνδρες ο Ρακιτζής νομίζω πως είναι πιο παρατράγουδο κι από τον Ντουρίμ τον αισθησιακό χορευτή και αξίζουν ένα βωμό οι οπαδοί του που τον ανέχονται από την εποχή του "Εγώ κι ο Πουφ" (τρελό βιντεοκλίπ) και το "Είσαι σαν κουνέλι, μα γλυκιά σαν μέλι" (γιατί όχι είσαι σαν ουροκοτάγκος μα διατητικός σαν ντάκος; ).

Μπορει να μη σου αρεσουν τα video clip του Ρακιντζη αλλα δεν μπορω να αγνοησω το τραγουδι που μας εκπροσωπησε στη Γιουροβιζιον και πηρε τη κατω βολτα.....
Το θρυλικο S.A.G.A.P.O που με τη θεση που πηρε μαλλον του ταιριαζει ο τιτλος P.A.T.O.S.A.M.E .....

ANEL

Member
. Από γυναίκες δε νομίζω πως έχουμε και σπουδαία πράγματα σε σχέση με άλλες χώρες, ειλικρινά δε μου έρχεται κάποια στο νου που θα πλήρωνα για να τη δω (τώρα που το σκέφτομαι ούτε και να με πλήρωναν).[/quote]

βρε συ,πολύ άδικο αυτό για τις ελληνίδες τραγουδίστριες!θα σου θυμίσω 2 μεγάλες(κατά την ταπεινή μου γνώμη)από τις πολλές που υπήρξαν και υπάρχουν Σωτηρία Μπέλλου,ανεπανάληπτη και μοναδική η μία...

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα