go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Κι εγω!Πολύ θα θελα να δω και τις φώτο από Αυστραλία.
Κι εγω!Πολύ θα θελα να δω και τις φώτο από Αυστραλία.
Πάντως και τωρα που υπαρχουν δεν συναγωνιζονται σε καμια περιπτωση της παλιες καλες αναλογικες μηχανες!Δυστυχως το ταξιδι εκεινο εγινε αρκετα παλια, δεν υπηρχαν ψηφιακες τοτε..
Πάντως και τις παλιές μας φωτογραφίες μπορούμε να τις ψηφιοποιούμε. Αρκεί να δώσουμε τα αρνητικά σε ένα φωτογραφείο για σκανάρισμα, και τις περνάνε από film scanner και παίρνουμε το cd με τις φωτογραφίες μας.
Λοιπόν αν πας σε κάποιο μεγάλο φωτογραφείο που κάνει κιόλας αυτή τη δουλειά, απλά του πας τα αρνητικά και του ζητάς να στα σκανάρει. Συνήθως εμένα μου κοστίζει 6-7 ευρώ για φιλμ 36mm (το κλασσικό δηλαδή) και γύρω στα 10 ευρώ για φιλμ 6χ6 (όπως η Hasselblad και αν θυμάμαι καλά και η Yashica - γιατί έχω κι'εγώ μία ). Η ποιότητα είναι αρκετά καλή. Μπορείς να δεις παραδείγματα στη γκάλερυ, όσες φωτογραφίες είναι δικές μου από Βαρκελώνη είναι με αυτόν τον τρόπο.Δευκαλιων για δωσε εξτρα πληροφοριες για το συγκεκριμενο θεμα γιατι εχω παρα πολλες κορυφαιες φωτο και θα ηθελα να τις εχω και σε ψηφιακη μορφη!
Να τις ανεβασω κιολας στο φορουμ!
Για πες... για πες....
Δεν πιστευω να μας χρεωνουν μια περιουσια για τετοιου ειδους μετατροπη?
Παντως την Yashica δεν την αλλαζω με τιποτα!Η κοπελα μου εχει μια Ολυμπους στα 7.1 και τετοιες φωτο δεν βγαζει με τιποτα!