6 Ιουνίου 2012 #1 T tzon77 Banned Μηνύματα 1 Likes 1 Γεια σε όλους σας χαίρομαι που έγινα μέλλος και θα μιλάμε για ταξίδια .έχω παει σε όλο τον κόσμο σαν καπετάνιος σε πλοίο και μετα σαν στέλεχος της εταιριας και έχω πολλα να πω αλλα και να μάθω
Γεια σε όλους σας χαίρομαι που έγινα μέλλος και θα μιλάμε για ταξίδια .έχω παει σε όλο τον κόσμο σαν καπετάνιος σε πλοίο και μετα σαν στέλεχος της εταιριας και έχω πολλα να πω αλλα και να μάθω
6 Ιουνίου 2012 #2 soudianos Member Μηνύματα 3.755 Likes 6.505 Ταξίδι-Όνειρο Βερακρούζ καλώς ήρθες, και να μας γράψεις τις ιστορίες σου συνάδελφε...
6 Ιουνίου 2012 #3 alma Member Μηνύματα 4.102 Likes 17.516 Καλώς όρισες.Είσαι τυχερός που έχεις ταξιδέψει πολύ.
6 Ιουνίου 2012 #4 mfish Member Μηνύματα 1.378 Likes 1.281 Ταξίδι-Όνειρο ολη η γη ακουγεται πολυ ειρωνικο το καλωσορισες σε καποιον που ηδη εχει γινει ban ....
6 Ιουνίου 2012 #5 makisg Member Μηνύματα 4.931 Likes 16.821 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλώς μας όρισες καπετάνιε.
6 Ιουνίου 2012 #6 Panos84 Member Μηνύματα 185 Likes 68 Ταξίδι-Όνειρο Los Santos, San Andreas mfish said: ακουγεται πολυ ειρωνικο το καλωσορισες σε καποιον που ηδη εχει γινει ban .... κλικ για όλη την παράθεση... Ήταν λίγο...φουρτουνιασμένος εχθές το βράδυ ο καπετάνιος..
mfish said: ακουγεται πολυ ειρωνικο το καλωσορισες σε καποιον που ηδη εχει γινει ban .... κλικ για όλη την παράθεση... Ήταν λίγο...φουρτουνιασμένος εχθές το βράδυ ο καπετάνιος..