20 Απριλίου 2012 #1 J johnmak Member Μηνύματα 8 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Kωσταντινουπολη(ελπιζω!) Ταξίδι-Όνειρο Η.Π.Α Καλησπερα και καλως σας βρηκα..Πολυ ενδιαφερον σαιτ και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα βοηθησει πολυ συζητωντας διαβαζοντας και ψαχνοντας σε οτι προσπαθεια για ταξιδια κανω απο δω και περα,που ελπιζω να ειναι πολλες..
Καλησπερα και καλως σας βρηκα..Πολυ ενδιαφερον σαιτ και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα βοηθησει πολυ συζητωντας διαβαζοντας και ψαχνοντας σε οτι προσπαθεια για ταξιδια κανω απο δω και περα,που ελπιζω να ειναι πολλες..
20 Απριλίου 2012 #2 makisg Member Μηνύματα 5.022 Likes 17.402 Επόμενο Ταξίδι Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο. Ταξίδι-Όνειρο Νησιά Φίτζι καλώς όρισες.
20 Απριλίου 2012 #4 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.027 Likes 2.611 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Kαλως ηρθες στην παρεα.
20 Απριλίου 2012 #5 Spyros-007 Member Μηνύματα 756 Likes 1.815 Επόμενο Ταξίδι Δεν ξέρω ... Ταξίδι-Όνειρο Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη Καλώς ήρθες !!!
27 Απριλίου 2012 #6 stellou Member Μηνύματα 8 Likes 0 Επόμενο Ταξίδι Φλωρεντια Ταξίδι-Όνειρο Νεα Υορκη γεια σου Γιαννη!