• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλως σας βρηκα!!!

scarface

New Member
Eιμαι φοιτητης ,23 χρωνων και επεσα τυχαι στο site καθως εψαχνα πληροφοριες για τη Ρωμη-Φλωρεντια και εντυπωσιασηκα. Ειναι το πρωτο ταξιδι που κανω και φανταζομαι θα επακολουθησουν και αλλα.Θα διαβαζω ιστοριες συμφουρουμιτων ουτως ωστε τις 2 μερες που θα ειμαι Ρωμη και 4 φλωρεντια να δω οσα περισσοτερα μπορω.Δε θα παω με καποιο γκρουπ οποτε πρεπει να ψαχτω μονος μ..:):)
A και κατι αλλο ξερετε κανενα αξιοπιστο site που να μπορω να προπληρωσω τη διαμονη ?? Εχω χρεωστικη καρτα και οχι πιστωτικη και στα περισσοτερα site που κοιταξα(booking,easy to book) δε μπορουσα να κλεισω τα δωματια αφου δε δεχονταν χρεωστικη.
Καλως σας βρηκα!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Eιμαι φοιτητης ,23 χρωνων και επεσα τυχαι στο site καθως εψαχνα πληροφοριες για τη Ρωμη-Φλωρεντια και εντυπωσιασηκα. Ειναι το πρωτο ταξιδι που κανω και φανταζομαι θα επακολουθησουν και αλλα.Θα διαβαζω ιστοριες συμφουρουμιτων ουτως ωστε τις 2 μερες που θα ειμαι Ρωμη και 4 φλωρεντια να δω οσα περισσοτερα μπορω.Δε θα παω με καποιο γκρουπ οποτε πρεπει να ψαχτω μονος μ..:):)
A και κατι αλλο ξερετε κανενα αξιοπιστο site που να μπορω να προπληρωσω τη διαμονη ?? Εχω χρεωστικη καρτα και οχι πιστωτικη και στα περισσοτερα site που κοιταξα(booking,easy to book) δε μπορουσα να κλεισω τα δωματια αφου δε δεχονταν χρεωστικη.
Καλως σας βρηκα!

:welcome: συναδελφε (φοιτητη)!!ετσι, να μπαινουν δυναμικα οι φοιτητες στο φορουμ!!!ωραιο το ταξιδι που ετοιμαζεις!!θα βρεις απειρες πληροφοριες εδω!!ψαξου και για την isic (διεθνης φοιτητικη ταυτοτητα), ισως σου φανει χρησιμη ( ISIC – Επίσημο ελληνικό site της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. )!
εγω απο booking κλεινω συνηθως, οποτε δεν εχω κατι αλλο να σου προτεινω!μια φορα παντως που ειχα κλεισει χοτελ με χρεωστικη και οχι πιστωτικη, ειχα βρει ποιο χοτελ ηθελα απο το booking και ειχα στειλει μειλ απευθειας στο χοτελ για την κρατηση!

scarface

New Member
Σε ευχαριστω πολυ λατινα για το site .Δε το ηξερα θα το τσεκαρω.. :)
Οπως με βλεπω θα υποχρεωθω σε καποιον να μου δωσει τη πιστωτικη του καθως δε βλεπω αλλο τροπο να το κλεισω το ξενοδοχειο.
Στα site των ξενοδοχειων που βρηκα δεν εχει καν διαθεσιμα τα φτηνα δωματια που βρηκα στο booking.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες στην ταξιδ.παρέα!!Η αιώνια πόλη σε περιμένει!!!Καλά κάνεις και διαβάζεις ιστορίες μας,θα βοηθηθείς αρκετά,αχ τέλεια θα περάσεις!
Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Καλως ηρθες και καλη παραμονη στο φορουμ :welcome2:

varioAthens

Member
Αρχικά καλωσόρισες scarface!!! :)
Με το καλό το πρώτο σου ταξίδι!
Αλλά ... πώς θα δώσεις άλλου ανθρώπου την κάρτα? Κι όταν θα στη ζητήσουν επιτόπου στο ξενοδοχείο?

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες και καλά ταξίδια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ