• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλως σας βρηκα!

tsaounlee

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνια
Ταξίδι-Όνειρο
χμ...θελει σκεψη!
Καλημερα και απο εμενα παιδια και καλως σας βρηκα.Νεος στην παρεα και εγω.Ψαχνοντας εχθες ,μεσω google,πληροφοριες για Ιαπωνια,επεσα πανω σας.Καλα μας ταξιδια λοιπον...

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Καλώς ήρθες και καλά ταξίδια!:welcome2:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: tsaounlee !

Με το καλό, το ταξίδι-όνειρο για την Ιαπωνία ! Θα φύγεις σύντομα και για πόσες μέρες ? :)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες!και με το καλό να ταξιδέψεις στην Ιαπωνία,ποιός στη χάρη σου!!

tsaounlee

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνια
Ταξίδι-Όνειρο
χμ...θελει σκεψη!
Γεια σας και παλι.Ευχαριστω για το καλωσορισμα!Φευγω στις 14 Φλεβαρη και παω για 2 βδομαδες,μαζι με την γυναικα μου και την 2 χρονων κορη μας.Λεγαμε για Νεα Υορκη αλλα μαθαμε οτι κανει πολυ κρυο.Αληθεια για να μην ειμαι οφ τοπικ εδω, που μπορω να υποβαλω το ερωτημα: Νεα Υορκη η Ιαπωνια? Και καποιες σχετικες πληροφοριες για τις δυσκολιες σε αυτους τους 2 προορισμους οσον αφορα το παιδι.Ειναι το πρωτο μας ταξιδι ως τριο και υπαρχει καποιο σχετικο αγχος...Βοηθηστε λιγο αδελφια!!!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Μάλλον δεν κατάλαβα...εννοείς ότι φεύγεις σε 20 μέρες και δεν έχεις αποφασίσει προορισμό? :roll:

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλως ήρθες...
όπου και να πας, καλά να περάσετε και θα βρεις σίγουρα πολλές πληροφορίες γι αυτούς τους προορισμούς...είσαι στο σωστό σάιτ...
κυρίως τον τελευταίο καιρό στο θέμα "Ιαπωνία αγαπημένη" έχει πληθώρα πληροφοριών γι' αυτήν τη χώρα...

tsaounlee

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνια
Ταξίδι-Όνειρο
χμ...θελει σκεψη!
Rosa καλα καταλαβες.Φευγουμε σε 20 μερες και ακομα δεν ειμαστε 100% για το που...Παντα ετσι κανουμε.Αλλα μαλλον Ιαπωνια τελικα.Θα τσεκαρω σχετικα ποστς.eleni70 εχεις δικιο.Και εγω πιστευω πως ειμαι στο σωστο σαιτ.Εχει πολυ ψωμι εδω μεσα.Ευχαριστω και παλι παιδια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom