Καλημερα και απο εμενα παιδια και καλως σας βρηκα.Νεος στην παρεα και εγω.Ψαχνοντας εχθες ,μεσω google,πληροφοριες για Ιαπωνια,επεσα πανω σας.Καλα μας ταξιδια λοιπον...
Γεια σας και παλι.Ευχαριστω για το καλωσορισμα!Φευγω στις 14 Φλεβαρη και παω για 2 βδομαδες,μαζι με την γυναικα μου και την 2 χρονων κορη μας.Λεγαμε για Νεα Υορκη αλλα μαθαμε οτι κανει πολυ κρυο.Αληθεια για να μην ειμαι οφ τοπικ εδω, που μπορω να υποβαλω το ερωτημα: Νεα Υορκη η Ιαπωνια? Και καποιες σχετικες πληροφοριες για τις δυσκολιες σε αυτους τους 2 προορισμους οσον αφορα το παιδι.Ειναι το πρωτο μας ταξιδι ως τριο και υπαρχει καποιο σχετικο αγχος...Βοηθηστε λιγο αδελφια!!!
καλως ήρθες...
όπου και να πας, καλά να περάσετε και θα βρεις σίγουρα πολλές πληροφορίες γι αυτούς τους προορισμούς...είσαι στο σωστό σάιτ...
κυρίως τον τελευταίο καιρό στο θέμα "Ιαπωνία αγαπημένη" έχει πληθώρα πληροφοριών γι' αυτήν τη χώρα...
Rosa καλα καταλαβες.Φευγουμε σε 20 μερες και ακομα δεν ειμαστε 100% για το που...Παντα ετσι κανουμε.Αλλα μαλλον Ιαπωνια τελικα.Θα τσεκαρω σχετικα ποστς.eleni70 εχεις δικιο.Και εγω πιστευω πως ειμαι στο σωστο σαιτ.Εχει πολυ ψωμι εδω μεσα.Ευχαριστω και παλι παιδια.