24 Οκτωβρίου 2009 #1 R ranangelos New Member Μηνύματα 4 Likes 1 Καλημερα !!!ενας μανιακος ταξιδιωτης προστεθηκε στην παρεα !!!
24 Οκτωβρίου 2009 #2 GeorgeD Member Μηνύματα 240 Likes 44 Καλημέρα και καλώς όρισες στην παρέα του travelstories! Ακόμη ένας μανιάκός δε βλάπτει...
24 Οκτωβρίου 2009 #3 maιra1 Member Μηνύματα 206 Likes 119 Επόμενο Ταξίδι ΙΝΔΟΚΙΝΑ Καλώς όρισες!!! Περισσότερα και καλύτερα ταξίδια εύχομαι.
24 Οκτωβρίου 2009 #4 mfish Member Μηνύματα 1.378 Likes 1.281 Ταξίδι-Όνειρο ολη η γη γεια, περισσοτεροι μανιακοι ταξιδιωτες ειναι παντα χρησιμοι.... καλα ταξιδια να χεις!
24 Οκτωβρίου 2009 #5 ioanna karagianni Member Μηνύματα 1.666 Likes 1.327 Επόμενο Ταξίδι Κρακοβία-Βαρσοβία Ταξίδι-Όνειρο ...Ιθάκη... Καλώς τον μανιακό θα βρεις πολλούς τέτοιους εδώ μέσα.
24 Οκτωβρίου 2009 #6 Lyda Member Μηνύματα 723 Likes 241 Επόμενο Ταξίδι ΚΑΛΜΥΚΙΑ Ταξίδι-Όνειρο ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ καλως ηρθες, ειμαστε πολλοι οι μοναχικοι ταξιωτες εδω
26 Οκτωβρίου 2009 #7 sapienza Member Μηνύματα 1.245 Likes 426 Επόμενο Ταξίδι Roma Ταξίδι-Όνειρο Costiera Amalfitana Καλωσορίζω με τη σειρά μου τον Άγγελο!!! Περιμένουμε να μοιραστείς μαζί μας τις στιγμές που έζησες στο πρόσφατο ταξίδι σου στην Πόλη!!
Καλωσορίζω με τη σειρά μου τον Άγγελο!!! Περιμένουμε να μοιραστείς μαζί μας τις στιγμές που έζησες στο πρόσφατο ταξίδι σου στην Πόλη!!
26 Οκτωβρίου 2009 #8 Zacharoula Member Μηνύματα 228 Likes 109 Επόμενο Ταξίδι Δολομίτες Ταξίδι-Όνειρο Ο κόσμος όλος. Kαλώς ήρθες και απο μένα! Πολύ χαίρομαι όταν ακούω για μανιακούς με τα ταξίδια. Και άκουσα κάτι για Πόλη??? Νομίζω πώς δεν πρέπει να μας κάνεις να περιμένουμε πολύ την ιστορία σου...
Kαλώς ήρθες και απο μένα! Πολύ χαίρομαι όταν ακούω για μανιακούς με τα ταξίδια. Και άκουσα κάτι για Πόλη??? Νομίζω πώς δεν πρέπει να μας κάνεις να περιμένουμε πολύ την ιστορία σου...
26 Οκτωβρίου 2009 #9 ευαγγελια Member Μηνύματα 4.099 Likes 1.798 Επόμενο Ταξίδι Αμερικη Ταξίδι-Όνειρο Wuthering Heights Καλως ηρθες στο φορουμ Αγγελε!! Μαθαμε οτι τερματισες στον μαραθωνιο στην Πολη με παρα πολυ καλο χρονο!! Πες τα ολα!!
Καλως ηρθες στο φορουμ Αγγελε!! Μαθαμε οτι τερματισες στον μαραθωνιο στην Πολη με παρα πολυ καλο χρονο!! Πες τα ολα!!
26 Οκτωβρίου 2009 #10 ioanna balla Member Μηνύματα 1.355 Likes 565 Επόμενο Ταξίδι geneva!!! Ταξίδι-Όνειρο αμερική κάλώς ήρθες στην παρέα μας!!!