• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλως σας βρηκα κι εγω!!

skarantwnis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
καλως σας βρηκα παιδια!!πιστευω αυτο το φορουμ θα με βοηθησει κ εμενα να κανω καποια ταξιδια τα οποια ονειρευομαι καιρο τωρα κι ολο κατι γινετε κ ακυρωνεται..
σχετικα με εμενα,ειμαι φοιτητης στο παπει κ κατα καιρους εχω ταξιδεψει σε κωσταντινουπολη,ρωμη,σαρδηνια,μαδριτη κ παρισι.
θα ηθελα να ρωτησω,1)για να πετυχω μια καλη αεροπορικη προσφορα τι θα πρεπει να κανω?να μπαινω καθημερινως εδω κ να κοιταω τις προσφορες συνεχεια? κ 2) για χριστουγεννα υπαρχει περιπτωση τετοιο καιρο να βρω κατι οικονομικο?για ευρωπη παντα!
ευχαριστω κ συγχαρητηρια!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες!
Στο πρωτο ερωτημα η απαντηση ειναι ναι.
Επισης καλο ειναι να γραφτεις στα newsletters των διαφορων αεροπορικων εταιρειων.
Και επισης να κοιτας και το Φθηνά Αεροπορικά εισιτήρια, Φθηνές πτήσεις, Newsletters με προσφορές αεροπορικών εταιριών
Στο δευτερο ερωτημα σου η απαντηση ειναι οτι μεσα στις γιορτες τα πραγματα δυσκολευουν απο οικονομικης αποψεως. Κοιτα μηπως σου βγαινει καμια Βουδαπεστη με Malev. Εχει ακομη καλες τιμες στους ναυλους. Ξενοδοχειο φθηνο βρισκεις ευκολα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες και απο μενα .
Η Ερση εχει δικιο για Βουδαπεστη.Μπες στο σαιτ της Μαλεβ .Εχει για ολη την εορταστικη περιοδο καλες τιμες.Μου εδινε 24/12-26/12 3 μερες 220 και 4 μερες 280 ξενοδοχειο-πρωινο-εισητηρια και φορους.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Καλησπέρα καλως όρισες και καλά ταξίδια!!!

skarantwnis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
κουβα
ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά!!πολύ ωραία η ιδέα της Βουδαπέστης,ελπίζω κάτι να γίνει...και ότι χρειαστώ θα σας στείλω!!
καλά ταξίδια σε όλους!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9