• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλως σας βρήκα

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Καλησπέρα στο forum που ανακάλυψα τυχαία.
Είμαι η ACE και έχω κάτι κοινό μαζί σας...ΤΡΕΛΛΑ για ταξίδια...
Από μικρή μου διάβαζαν το ζώδιο μου και μου έλεγαν πως τα τοξοτάκια είναι λάτρεις της περιπέτειας και των ταξιδιών κι εγώ τους άκουγα....όχι ότι αυτό με επηρέασε και μου άνοιξε την όρεξη για ταξίδια καθώς πιστεύω πως αυτό το κομμάτι ήταν έμφυτο στον χαρακτήρα μου!

Παλιότερα δεν υπήρχαν τα χρήματα για να γυρίσω όλο τον κόσμο,όμως είχα άπλετο χρόνο για να γυρίσω τα περισσότερα μέρη της υπέροχης χώρας μας.Τώρα που υπάρχουν τα χρήματα,δεν υπάρχει τόσο ελεύθερος χρόνος λόγω δουλειάς...όμως το παλεύουμε το θέμα!
Αφού λοιπόν έχω γυρίσει τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας,έχω αρχίσει πλέον να στρέφομαι προς το εξωτερικό.Δεν έχω πλούσιο ταξιδιωτικό χάρτη,όμως από τις λίγες αυτές χώρες που έχω πάει,έχω πολλές εικόνες χαραγμένες στο μυαλό μου.

Το μεγαλύτερο όνειρο μου?Να πάρω το αμάξι μου και να γυρίσω όλη την Ευρώπη,κάνοντας στάση σε όλες τις χώρες...και γενικά να καταφέρω να πάω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ εκτός Ευρώπης...

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Δικια μας εισαι!!! Καλως ηρθες στην παρεα και καλα ταξιδια!!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:welcome2: Ace !

Ξεκίνα να πραγματοποιείς τα όνειρά σου, όλα μπορείς να τα πετύχεις !:)

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα,ελπίζω να μοιραστούμε αρκετές ταξιδιωτικές εμπειρίες στο μέλλον...και να βρω αρκετές πληροφορίες και βοήθεια για μέρη και ταξίδια που θέλω να κάνω.:clap:

GeorgeD

Member
Πέρα από την τρέλλα για τα ταξίδια, πρέπει να είσαι και ποδοσφαιρόφιλη!
Kαι εκεί πάντως στο δωστό δρόμο είσαι. :p ;)

Καλώς όρισες!

varioAthens

Member
Καλωσόρισες Ace!!! :)
Συνήθως έτσι συμβαίνει: όταν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει χρήμα και όταν υπάρχει χρήμα, δεν υπάρχει χρόνος!
Σου εύχομαι σύντομα να ταυτιστούν αυτά τα 2, να κάτσει και καλή παρέα και να "πορτοκαλίσεις" το χάρτη σου!!!

Ace

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y.
Ευχαριστώ...ευχαριστώ...ευχαριστώ όλους σας για το καλοσώρισμα!!!

Όντως πολύ άδικο το όλο σύστημα,όταν έχεις χρόνο δεν έχεις χρήμα...και τώρα που υπάρχει το χρήμα ο χρόνος είναι ελάαααχιστος

Όσο για το ποδοσφαιρόφιλη...μανιακή εδώ και χρόνια με όλα τα αθλήματα και όσο περίεργο κι αν φαίνεται και με το ποδόσφαιρο!Το avatar απλά αφιερώνει μια μεγάλη μανία μου με την ομάδα και την χώρα γενικά!

Καλά μας ταξίδια λοιπόν!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Kαλωσορίζουμε λοιπόν στην παρέα μας μια ακόμη Βαρκελωνοπληκτη.:clap::clap::clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom