• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλως ορισα

loreena

Member
Ακολουθω τις οδηγιες του φορουμ σας και γραφω κι εγω στα καλωσορισματα.

Κατ αρχας ενθουσιαστηκα με τη σελιδα επειδη ψαχνω πληροφοριες για ενα ταξιδι που θα κανω τις γιορτες στη Βρετανια. Ετσι, επεσα πανω σας και χαιρομαι πολυ.

Αν και νεαρα εχω ταξιδεψει Ευρωπη κι Ελλαδα αρκετα. Ονειρο μου ανεκαθεν ηταν να κανω ενα ταξιδι το χρονο σε νεα πολη η νεα χωρα καθε φορα. Χαρα μου επισης ειναι οι ανθρωποι που ειναι στη ζωη μου να αγαπουν τα ταξιδια.

Σκοπος μου ειναι να γνωριζω καθε φορα νεα μερη, νεους ανθρωπους, να γεμιζω γνωσεις κι εμπειριες, να διευρυνω τους οριζοντες μου. Νομιζω ειμαι σε ενα καταλληλο μερος να πληροφορω και να πληροφορουμαι. Αν και καπως ασχετη με τις προετοιμασιες (ολα μου τα ταξιδια εξωτερικο τα εχω κανει με γκρουπς ωστε να μου τα εχουν ολα κανονισμενα) φετος αποφασισα να ταξιδεψω μεμονωμενα και να μαθω να ψαχνω περισσοτερο.
Μου αρεσει, ομολογω.

Αυτα τα ολιγα για μενα, χαιρομαι που μπαινω στην παρεα σας, τα λεμε αρχικα στο θεμα που με ενδιαφερει. Τα υπολοιπα εδω γυρω.

Καλη συνεχεια σε ολους, καλα ταξιδια και... καλωσοριστε με.:D

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς μας όρισες και καλά σου ταξίδια.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες !Να περασεις τελεια στην Βρεττανια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα