• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλος σας βρηκα

miclo2121

Member
Για σε ολους, ειμαι απο τη βορεια Ελλαδα κ αυτο το καλοκαιρι θελω πολυ να ταξιδεψω στην Πολωνια, συγκεκριμενα θελω να παω σε ενα μικρο χωριο κοντα στην κρακοβια.Επειδη ομως δεν εχω ξαναταξιδεψει τοσο μακρια μου φαινεται πολυ δυσκολο κ πολυ ακριβο...ισος καποιοι απο σας μπορειτε να με βοηθησετε οσον αφορα το πως μπορω να παω πιο ευκολα κ πιο οικονομικα!Ευχαριστω πολυ!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
welcome!!! σε καλοσωριζω και σε αφηνω στα χερια των ειδικών, γιατι ειμαι ασχετη απο Πολωνία...

miclo2121

Member
σε ευχαριστω παντως...απ'οτι βλεπω εχεις κανει τρελα τεξιδια...μακαρι να μπορεσω κ γω καποτε να συμπληρωσω αυτον τον χαρτη...

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
σε ευχαριστω παντως...απ'οτι βλεπω εχεις κανει τρελα τεξιδια...μακαρι να μπορεσω κ γω καποτε να συμπληρωσω αυτον τον χαρτη...
εγω, τρελά ταξιδια???? μπαααα :(...που να δεις καποιους αλλους εδω μεσα....:shock:
απλα τα εκανα μικρα και μαζεμενα...πηρα φορα κι εφυγα....:)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome2: Σε καλωσοριζω αλλα ουτε εγω μπορω να βοηθησω με Πολωνια. Αν θελεις ριξε μια ματια στις ταξιδιωτικες ιστοριες της ευρωπης και θα δεις καποια αρθρα που εχουν γραφτει για την περιοχη που θελεις μεχρι να σε βοηθησει καποιος

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες...
Ξέρω ότι για Κρακοβία πετάει από το Ελευθέριος Βενιζέλος η Centralwings (www.centralwings.com).
Επίσης, ξέρω ότι υπάρχει οδική σύνδεση Αθήνας-Πολωνίας αλλά το ταξίδι είναι πολύωρο και κουραστικό.
Αν κάνεις μια βόλτα γύρω από την πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο θα βρείς το πρακτορείο που κάνει την συγκεκριμμένη διαδρομή.

miclo2121

Member
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμη βοηθεια σας!!!Οσο ψαχνω και γω εδω μεσα μαθαινω πολλα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom